Infolex Webshop

Sencor ROBOTGÉP (STM3750WHEUE3)

Gyártó: Sencor
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX88133

A Sencor STM 3750WH-EUE3  konyhai robotgép tökéletes társ a konyhájának. A robotgép nagy 4 literes rozsdamentes acél táljában, nagyobb mennyiségű tészták, krémek készítésére is alkalmas. A csomag tartalmát is képező 4 különböző cserélhető Flexi fejeknek köszönhetően lehetővé teszik a tökéletesen felvert tejszínhab vagy könnyű tojáshab elkészítését, de a dagasztás, illetve könnyű tészták elkészítése sem okoz neki gondot. A bolygóműves rendszer lehetővé teszi az alapanyagok maradéktalan feldolgozását és ezáltal minden összetevő alapos összekeverését. A bolygórendszerű működés lényege, hogy a keverőszár a saját tengelye és a hajtómű tengelye körül is forog. A 1000 W teljesítményű motor intenzitását összességében 6 teljesítmény-fokozattal lehet irányítani.


KILENC SZÍNVÁLTOZAT
Szinte egyedülálló a Sencor kilenc színváltozatban elérhető többfunkciós konyhai robotgépe, amelyek közül mindenki kiválaszthatja kedvencét! Nem csak azért, hogy minden belső tér személyre szabott legyen, hanem a készülék tökéletes munkát is végez, a nagy teljesítmény és a számos funkcióknak köszönhetően időt és energiát takarítanak meg!


NUTRISMART PROGRAMOK NUTRIBLENDER KIEGÉSZÍTŐKKEL
A két kimeneti konstrukciónak köszönhetően használható konyhai robotgépként és akár kiváló turmixgépként is. A turmix kimenethez két NutriSmart üzemmódot tud használni, amelyekhez kiváló minőségű NutriBlender tartozékok vannak. Ezenkívül a bajonettrendszer megkönnyíti a csatlakoztatást és összeszerelést.

INTELLIGENS LED VILÁGÍTÁS
Minden munkafolyamat tökéletes fényviszonyok mellett ellenőrizhetőek. A forgófej részhez épített világítás minden alkalommal segítségére lesz amikor elindítja a készüléket.
 
BOLYGÓMŰVES MŰKÖDÉSI ELV
A Sencor egyedülálló bolygóműves rendszere lehetővé teszi az alapanyagok maradéktalan feldolgozását és ezáltal minden összetevő alapos összekeverését. A bolygórendszerű működés lényege, hogy a keverőszár a saját tengelye és a hajtómű tengelye körül is forog.

SENCOR SMART POWER & ENERGY TECHNOLÓGIA
Egy konyhai robotgép esetén a sebesség minősége kifejezetten hozzájárul a sikeres eredményekhez. A Sencor Smart Power & Energy Technológia ezt hivatott szolgálni. Egy lassú indítással kezdve Ön válaszhatja ki a hat különböző fokozatból a legmegfelelőbbet, egy manuálisan vezérelhető háttérvilágítáással is rendelkező gomb segítségével.

BIZTONSÁG MINDENEK ELŐTT
A Sencor három biztonsági funkcióval szerelte fel a készüléket, amelyek garantálják a biztonságos kezelést még a legnagyobb teljesítmény mellett is. Biztonsági reteszek, csúszásgátló talpak és túlmelegedés elleni védelem.


JELLEMZŐK:
A robotgéppel akár 1,6 kg tészta is készíthető
Robusztus fémből készült vezérlők
Tapadókorongos, csúszásgátló talp
Hálózati vezetéktároló a készülék alján
Túlmelegedés elleni védelem
Recept ötletek


TARTOZÉKOK:
4 literes rozsdamentes acél tartály fedéllel
4 Flexi fej
Nutri Blender ivópalack
 
 
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:
Teljesítmény: 1000 W
Tápfeszültség: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Hálózati kábel hossza: 1,0 méter
Sebességfokozatok száma: 6
Zajszint: 92 dB


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Bosch ROBOTGÉP TARTOZÉK (MUZ45XTM1)

Bosch ROBOTGÉP TARTOZÉK (MUZ45XTM1)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
32 659 Ft
Bruttó
41 477 Ft

Philips ROBOTGÉP KONYHAI (HR7320/00)

Philips ROBOTGÉP KONYHAI (HR7320/00)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
37 711 Ft
Bruttó
47 893 Ft

Kenwood HMP54.000SI ezüst konyhai robotgép

Kenwood HMP54.000SI ezüst konyhai robotgép
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
36 156 Ft
Bruttó
45 918 Ft