Infolex Webshop

Nedis AUTÓS KAMERA (DCAM06BK)

Gyártó: Nedis
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX88580

Ez a Nedis® műszerfali kamera HD 720p minőségben rögzíti az autós utazásokat, így később kristálytiszta képen megtekintheti azokat. A műszerfali kamera 2,4"-es LCD kijelzővel és 60 fokos objektívvel rendelkezik. A kamera a 32 GB-os microSD-memóriakártyákkal is kompatibilis, és végtelenítve rögzíti a felvételeket, ami azt jelenti, hogy amikor a memóriakártya megtelt, felülírja a legkorábban rögzített fájlokat. A motor indításakor és leállításakor a felvétel elindul és leáll, a mozgásérzékelés pedig biztosítja, hogy a kamera csak akkor rögzítse a felvételt, ha mozgás van a látómezőben.

A műszerfali kamerát egy fényképes üzemmóddal is ellátták, amellyel fényképeket készíthet, illetve egy zárógomb is található rajta, amely a felvételek csak olvasható fájlként történő mentésére szolgál. Beépített hangszórója és mikrofonja be- és kikapcsolható. Baleset esetén a beépített akkumulátor biztosít tápellátást a műszerfali kamera számára.

A készülék egy tapadókorongos rögzítőkonzollal, egy rendkívül hosszú, 3,4 m-es, járműben használható töltőkábellel, illetve egy mini USB-kábellel rendelkezik.


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Xiaomi 70mai Rear Camera RC11

Xiaomi 70mai Rear Camera RC11
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
6 774 Ft
Bruttó
8 603 Ft

Xblitz Z3 FHD menetrögzítő kamera

Xblitz Z3 FHD menetrögzítő kamera
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
7 369 Ft
Bruttó
9 359 Ft