Infolex Webshop

Remington MANIKUR ÉS PEDIKUR KÉSZLET (MAN3000)

Gyártó:
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX90698

Az ergonomikus tervezésű manikűr-, és pedikűr készlet sokkal több, mint a szokásos körömcsiszolód. A készlet tizenkét tartozékot tartalmaz a komplett és teljes körű körömápoláshoz. A tizenkét tartozék tartalmaz finom és durva szemcséjű reszelőket, egy tűmarót a benőtt körmökhöz és a körömágyhoz, valamint egy kúpos bőrkeményedés-reszelőt a kemény és elhalt bőr eltávolítására. Sőt, a csiszolóhenger kiegészítő tartozék 10 utántöltővel rendelkezik, hogy mindig a legkifinomultabb végeredményt kapd.

A készlet fogantyújának kialakítása a lehető legkönnyebbé teszi a körmeiden végzett munkát. Először is, a vége LED-világítást kapott a pontos munka érdekében, míg a csúszásmentes, kényelmes nyél megkönnyíti a körömreszelést, -csiszolást és -formázást.

A nyél kialakításán multifunkcionális kapcsoló található, amely a tartozékok irányát és a sebességet kontrollálja. Mivel a manikűr-, és pedikűr készlet vezetékes készülék, sosem kell aggódnod amiatt, hogy lemerül.

 

HASZNOS TARTOZÉKOK
 

A manikűr-, és pedikűr készlet tartalmazza mindazon eszközöket, amikre szükséged lehet; több kiegészítő tartozéka van, mint más hasonló termékeknek, ami azt jelenti, hogy ezzel a multifunkcionális termékkel szalonminőségű és alapos munkát végezhetsz.

ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS
A készülék ergonomikus kialakítása felhasználóbaráttá és rendkívül sokoldalúvá teszi ezt a terméket. Az árát tekintve, a LED világítást és a használat könnyedségét figyelembe véve ez a manikűr-, és pedikűr készlet  egyedülálló a saját súlycsoportjában

Jellemzők
12 db-os manikűr-, és pedikűr készlet
LED-es világítás
Csúszásgátló markolat
2 sebességfokozat, 2 irányú forgás
Hálózati üzemmód
12 db tartozék fej:
 - Körömvágó
 - Zafírmaró
 - Csiszolópapír fejek (10 db refill)
 - Zafírkúp
 - Hengeres maró
 - Filckúp
 - Bőrkeményedés reszelő kúp
 - Tűmaró
 - Körömágy feltoló
 - Lábujj elválasztó (2 db)
 - Tisztító kefe
 - Tároló táska


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Babyliss KOZMETIKAI TÜKÖR LEDES (9436E)

Babyliss KOZMETIKAI TÜKÖR LEDES (9436E)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
17 584 Ft
Bruttó
22 332 Ft