Infolex Webshop

Huawei Band 4e Active Mineral Red

Gyártó: Huawei
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX117617

Huawei Band 4e Active

Kétfajta Viselési Lehetőség

Egyszerűsítsd Le A Hétköznapjaidat!

A légies kialakítású okosóra a csuklódon viselve olyan intelligens funkciókat kínálnak, mint az aktivitáskövetés, az alvásfigyelés és még sok mást az életed megkönnyítéséhez.

Tedd rá a Cipődre és Mozogj!

Ha az okosórát csatként viseled a cipődön, csak egyszerűen nyomd meg a gombot, hogy pontos kosárlabda vagy futási teljesítmény statisztikákat gyűjtsön. Csatold a cipődhöz és induljon el!

Élj a Lehetőséggel és Fuss a Legjobb Idődért!

Átfogó Futási Statisztika

A 6 tengelyes mozgásérzékelőnek és az innovatív lábviselési módnak köszönhetően a HUAWEI Band 4e 9 futási adatot kezel, beleértve a Földi ütés gyorsulást, az emelkedést, a földreérést, a lengést és egyebeket3.

3. 9 Futási mérőszámok: a futás hossza, a lépések nagysága, a talajfogás mintája, a futás közbeni kilengés, az elrugaszkodás mértéke, a láb talajon töltött ideje, az emelkedés nagysága és a talajérintés aránya.

Profi Futási Útmutató

A CISS4 professzionális kutatóintézettel együttműködve a HUAWEI Band 4e részletes futás elemzést nyújt átfogó statisztikák alapján, így javíthatja futási hatékonyságát és csökkentheti a sérülések kockázatát.

4. Kína Sporttudományi Intézet.

Kerékpározz Profi Szinten!

Kerékpár Ütem Monitorozás1

Az egyenletes sebességű pedálozás lehetővé teszi a hatékonyabb kerékpározást, és csökkenti az ízületi sérülések kockázatát is. A HUAWEI Band 4e fejlett mozgásérzékelővel pontosan rögzíti az ütemét, így lehetőséged nyílik javítani a technikádon.

1. Csak a szabadtéri kerékpározást támogatja, és el kell indítani a Huawei Health alkalmazásban.

Több Készülék Együttműködése

Ha összekapcsolod az okosórát a Huawei Health alkalmazással egy másik, a pulzusodat figyelő, hordozható Huawei készülékkel, átfogóbb kerékpáros adatokhoz jutsz, amelyek lefedik a kerékpáros útvonalakat, a sebességet, a kalóriát, a pulzusszámot, a pihenő időt és a VO2max értéket.5

5. A VO2max és a pihenési idő támogatása függ a csatlakoztatott készüléktől.

Lépj egy Szinttel Feljebb a Kosárlabdázásban!

Mérd le Minden Lépésedet!

A kosárlabda funkció képes aprólékos figyelemmel kísérni a kosárlabda teljesítményét2, és részletes adatokkal szolgál, hogy jobbá válj a következő játékhoz. Ellenőrizheti a függőleges ugrási adatokat, például a számot, a magasságot és a függesztési időt, és nyomon követheti az alapvető mozgási statisztikákat, beleértve a sebességet, a távolságot, a lépéseket és egyebeket, mindezt a telefonodon Huawei Health alkalmazásában.

Ismerd Meg Magad és Fejlődj!

A mozgásod nyomon követésével és elemzésével minden kosárlabda meccsen le tudod mérni az átfogó teljesítményed, beleértve az ugrás, a sprintelés, a lábak ereje és az egyéb kulcsfontosságú teljesítmény adatokat is. 2 Ismerd meg magad és edz mint egy profi!

2. Ez a funkció nem érhető el, ha iOS-telefonhoz csatlakozik.

5ATM Vízállóság

Az 5ATM vízállóság funkciójával a HUAWEI Band 4e az a társ, amelyet bátran viselhetsz izzadt edzések, szörfözés vagy úszás közben is.

2 hetes Üzemidő

Kövesd nyomon a hosszú edzéseket anélkül, hogy aggódnál a lemerülése miatt. A HUAWEI Band 4e rendszeres használat mellett akár 2 hét akkumulátor üzemidőt biztosít.6

6. Az adatok a Huawei laboratóriumaiból származnak, a tényleges használat a felhasználási szokásoktól függően változhat. Tipikus használat: futás, kerékpározás vagy kosárlabda játék heti 2 órán át. Naponta 200 alkalommal kapcsolja be a képernyőt. Naponta 10 bejövő hívás értesítés, 3 ébresztő és 3 tevékenységi emlékeztető.


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Media-Tech THAITI Okosóra (MT871)

Media-Tech THAITI Okosóra (MT871)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
8 006 Ft
Bruttó
10 168 Ft

Media-Tech MT863 Geneva Active-Band Black

Media-Tech MT863 Geneva Active-Band Black
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
8 411 Ft
Bruttó
10 682 Ft

Home FITNESZ OKOSÓRA (SMW FIT)

Home FITNESZ OKOSÓRA (SMW FIT)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
8 339 Ft
Bruttó
10 591 Ft