Infolex Webshop

LG BH16NS55 (BH16NS55.AUAU) DVD/Bluray író OEM

Gyártó: LG
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX34375
LG Super Multi Blue SATA 16x belső Blu-ray író
 
  • 16X BD-R írási sebesség
  • Négy-, három- és kétrétegű BD-R lemezek írása és olvasása
  • Serial ATA technológia
  • M-DISC támogatás
 
Kiváló adatvédelem M-DISC™ támogatással
Az M-DISC™ egy szabadalmazott, kőszerű rögzítőfelületet használ szerves festék helyett az adatok lemezre véséséhez. Az M-DISC bizonyíthatóan tovább tart, mint a piacon jelenleg fellelhető standard DVD-k.
 
Csendes lejátszás
A csendes lejátszási technológia segítségével csökken a lejátszás során történő zajkibocsátás, mivel felismeri a különböző multimédiákat, és optimális teljesítményre törekedve automatikusan az adott körülményekhez igazítja a lejátszási sebességet.
 
Szuper multi-kompatibilitás
Az LG szuper multikompatibilitású optikai meghajtói szolgáltatások sorát biztosítva különböző típusú lemezformátumok olvasására és írására képesek (DVD+R, RW DVD-R, RW DVD-RAM, Blu-ray lemez).
Ennek köszönhetően Ön minden egyes feladathoz kiválaszthatja a legmegfelelőbb médiát.
 
Tapasztalja meg a 3D Blu-ray-t
Jusson el a szórakozás következő szintjére 3D-vel az új Power BD-DVD 3D használatával. A szoftvercsomaggal most számítógépén élvezheti valamennyi kedvenc Blu-ray felvételét, a 2D-ből 3D-be való konvertálással pedig új dimenzióba terelheti valamennyi videóját.
 
BDXL™ támogatás: Rendkívüli kapacitás
A háromrétegű BDXL-R/BDXL RE lemezek 100 GB-s kapacitással rendelkeznek, míg a négyrétegű BDXL-R lemezek 128 GB tárhelyet nyújtanak egyetlen lemezen. Ez 27 standard DVD vagy 5 egyrétegű Blu-ray lemez kapacitásának felel meg.
 
Kompatibilis a Windows 10-zel
A Windows 10-hez nyújtott támogatással teljes használati szabadságot élvezhet.
 
16x BD-R írás
A 16x BD-R írókapacitással a Blu-ray kínálta valamennyi izgalomban része lehet. Ezen kívül, a BDXL™ lemezeken most több adatot tárolhat.
 

A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek