Infolex Webshop

Canon PowerShot SX540 HS Fekete digitális fényképezőgép

Gyártó: Canon
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX39564
PowerShot SX540 HS
 
Gondtalan szórakozás és profi vezérlés egyesül ebben az 50-szeres zoomot nyújtó, csatlakoztatható, bridge típusú fényképezőgépben, ami lenyűgöző fényképek és filmek készítésével és megosztásával igazi képes utazásra hív. Ideális kikapcsolódáshoz és különleges alkalmakhoz.
 
Előnyök
•Rugalmas felvételkészítés minden különleges pillanathoz
•Minden feltétel adott a kiemelkedő minőségű Full HD filmekhez
•Könnyedén csatlakozhatsz, így megoszthatod az alkotásaidat és biztonsági mentést készíthetsz róluk
•Egyszerű vagy speciális – ahogy te akarod
•Kényelmes felvételkészítésre és könnyű képbeállításra tervezve
 
 
 
Rugalmas felvételkészítés
 
Közelebb kerülhetsz a távoli részletekhez, vagy több mindent bevonhatsz a képbe az óriási 50-szeres optikai zoom és a 24 mm-es, különösen nagy látószög segítségével. A 20,3 megapixeles CMOS-érzékelőnek és a nagy teljesítményű DIGIC 6 processzornak köszönhetően megvilágítástól függetlenül éles és tiszta képekben gyönyörködhetsz, a 0,13 mp-es autofókusszal és a gyors, 5,9 kép/mp-es folyamatos sorozatfelvétellel pedig a spontán történéseket is elkaphatod.
 

Full HD videofilmek
 
Egyetlen gombnyomással valószerű Full HD 60p filmeket készíthetsz, amelyek a speciális dinamikus képstabilizátornak köszönhetően teljes zoom mellett vagy mozgás közben is remegésmentesek maradnak. A Rövid klip videomódban rövid, tömör, 4, 5 vagy 6 másodperces filmeket készíthetsz, illetve fényképeket és filmeket egyesíthetsz filmalbumba az intelligens Kiemelt történetek funkcióval.
 

Csatlakoztatás és megosztás
 
A Wi-Fi és a dinamikus NFC használatával egyetlen koppintással csatlakozhatsz kompatibilis okostelefonodhoz vagy táblagépedhez, így egyszerű a megosztás. A képszinkronizálás használatával az új képeket automatikusan felhőalapú szolgáltatásokba mentheted, az okostelefonodról vagy táblagépedről vezérelhető vezeték nélküli távoli felvételkészítés funkcióval pedig a természetben is remek felvételeket készíthetsz. A Wi-Fi gomb gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a Wi-Fi-funkciókhoz.
 

Egyszerű vagy speciális
 
Csak tájold be a témát és kattints a fantasztikus fényképekhez – a Hibrid automata funkció bónuszként szórakoztató HD (720p) filmösszefoglalót készít a napodról. Gyerekjáték a kreativitás a Kreatív felvételkészítés funkcióval, ami az eredeti felvételedből automatikusan 5 további egyedi képet készít. Ahogy egyre magabiztosabb leszel, teljes mértékben átveheted az irányítást.
 

Egyszerűség és kényelem
 
Stabilabb felvételeket rögzíthetsz teljes zoommal is, a kifinomult ergonomikus markolatnak köszönhetően pedig huzamosabb időn keresztül is kényelmesen készíthetsz felvételeket. A Zoomkeretbeállító segéd révén egyetlen gombnyomással lekövetheted a távoli témákat nagy zoom mellett is, sőt a funkció zárolásának segítségével a képkivágásod sziklaszilárd, a témád pedig éles és automatikusan középre helyezett marad.

A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek