Infolex Webshop

Canon IXUS 285HS Ezüst digitális fényképezőgép

Gyártó: Canon
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX39570
IXUS 285 HS
 
Ezzel a 12-szeres zoommal rendelkező vékony IXUS géppel zsebedet stílussal és nagy teljesítménnyel töltheted meg. Könnyedén készíthetsz lenyűgöző fényképeket és Full HD videókat, és kényelmesen megoszthatod őket Wi-Fi-n és NFC-n keresztül.
 
Előnyök
•Könnyű, vékony IXUS, amit mindig magadnál tarthatsz
•Kiváló minőségű Full HD videofilmek egyetlen gombnyomással
•Egyszerű csatlakozás, megosztás és távoli felvételkészítés
•Az emlékeidet olyan minőségben örökítheted meg, amilyet megérdemelnek
•Légy játékos és engedj teret a kreativitásodnak
 

Zsebre rakható kialakítás
 
Ezt az ultravékony és stílusos fémházzal rendelkező, rugalmas 25 mm-es, különösen nagy látószögű, 12-szeres optikai zoomobjektívvel és 24-szeres ZoomPlus funkcióval ellátott IXUS gépet könnyedén magaddal viheted, bármerre is jársz; így könnyedén, kiváló minőségű fotók és filmek segítségével örökíthetsz meg minden pillanatot, történjen közel vagy távol. Az Automatikus zoom egyetlen gombnyomással segítséget nyújt a legjobb képkivágás kiválasztásában.
 

Full HD filmek azonnal
 
Nagyszerű videofilmeket készíteni szórakoztató gyerekjáték. Könnyedén rögzíthetsz remek Full HD videofilmeket (1080p) MP4 formátumban egyetlen gombnyomással. Éld át a videokészítésben rejlő kreatív sokoldalúság élményét az optikai zoommal, és gyönyörködj a dinamikus képstabilizátornak köszönhetően továbbra is éles, remegésmentes felvételekben.
 

Gyors csatlakozás
 
A Wi-Fi és a dinamikus NFC használatával egyetlen koppintással csatlakozhatsz kompatibilis okostelefonodhoz vagy táblagépedhez, így egyszerű a megosztás. A képszinkronizálás használatával az új képeket automatikusan felhőalapú szolgáltatásokba mentheted, az okostelefonodról vagy táblagépedről vezérelhető vezeték nélküli távoli felvételkészítés funkcióval pedig remek csoportképeket készíthetsz. A Wi-Fi gomb gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a Wi-Fi-funkciókhoz.
 

Kiemelkedő minőség
 
Kivételes minőségűrészletes képeket készíthetsz – még gyenge fényviszonyok mellett is – a 20,2 megapixeles CMOS-érzékelőnek és a DIGIC 4+ feldolgozásnak köszönhetően. Az intelligens optikai képstabilizátor minden helyzetben éles állóképeket és remegésmentes filmeket biztosít, a nagyméretű, 7,5 cm-es (3,0”) LCD-képernyő pedig egyszerű felvételkészítést és lejátszást tesz lehetővé.
 

Kreativitás erőfeszítés nélkül
 
A Kreatív felvételkészítés funkció az exponálógomb megnyomásakor elemzi a látványt, és az eredeti felvételedből 5 további egyedi képet készít. Az 1 cm-es makróval egészen közel merészkedhetsz, és hétköznapi tárgyakról is lenyűgöző részleteket örökíthetsz meg, a Hibrid automatikával pedig elég, ha csak betájolod a témát és kattintasz, a fényképezőgép automatikusan HD minőségű (720p) szórakoztató filmes összefoglalót készít a napról.

A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek