Infolex Webshop

Sony DSC-WX350B fekete digitális fényképezőgép

Gyártó: Sony
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX39595
Kicsi, mégis tele van csúcstechnológiát képviselő funkciókkal és összetevőkkel, hogy lélegzetelállító fotókat készíthessen. A WX350 20x zoomja és Exmor R® CMOS-érzékelője a nagy teljesítményű, precíz fotográfiát zsebben hordozható kialakítással ötvözik.
 
Exmor R® CMOS-érzékelő
 
Emelje ki a részleteket gyenge fényviszonyok mellett is. A hátulról megvilágított Exmor R® CMOS-érzékelő 18,2 effektív megapixelével szélesebb érzékelési tartományt jelent, így több fény és részlet kerülhet minden képkockára.
 
BIONZ X képfeldolgozó processzor által nyújtott valósághűbb színvisszaadás, jobb zajcsökkentés és gyorsabb sorozatfelvétel-készítés - a legkiválóbb minőségű képkészítés érdekében a processzor 3x hatékonyabb az előző BIONZ processzornál.
 
Sony G-objektív
 
A G objektívekbe épített Sony speciális optikai technológiák éles képeket és gyönyörű háttérlágyítást nyújtanak
 
20x optikai zoom
 
A 20x optikai zoom közelebb viszi a témához, és a színek, részletek vagy tónusok minősége is megmarad.
 
Optikai SteadyShot
 
Az objektív giroszkopikusan mozog, és képes kompenzálni a gép kézben tartásából fakadó mozgásokat, így éles képeket készíthet a teljes fókusztartományban.
 
Ragyogóbb külső
 
A WX350 elég kompakt ahhoz, hogy elférjen a zsebében; szálcsiszolt alumínium felülete három divatos színben áll rendelkezésre – fekete, fehér és pink.
 
Nagy teljesítmény minden helyzetben
 
Kölcsönözzön mozijelleget az otthoni filmeknek. Nyomja meg a speciális mozi gombot, és máris éles, tiszta Full HD filmeket rögzíthet. Az optikai SteadyShot Aktív intelligens módnak köszönhetően a videofelvételek egyenletesek és remegésmentesek még gyaloglás és zoomolás esetén is
 
Automatikus témakeretezés
 
Készítsen gyönyörűen megkomponált felvételeket, amelyek tökéletesen keretbe foglalják a témát.
 
Az akció nyomában
 
A témakövető automata fókusz automatikusan hozzáigazítja a képkocka méretét a tárgy jellemzőihez a tiszta és határozott körvonalú eredmény érdekében.
 
Nagy fényerejű LCD-kijelző
 
Nézze meg a képeket azonnal a beépített 7,6 cm-es (3”-os) LCD-kijelzőn ötfokozatú fényerőszabályzással
 
Speciális vaku
 
Beltéren, alkonyatkor és éjjel – a megnövelt érzékenység fényesebb képeket eredményez
 
Engedje szabadjára az Önben lakozó rendezőt
 
Kölcsönözzön mozijelleget az otthoni filmeknek. Nyomja meg a speciális mozi gombot, és máris éles, tiszta Full HD filmeket rögzíthet. Az optikai SteadyShot Aktív intelligens módnak köszönhetően a videofelvételek egyenletesek és remegésmentesek még gyaloglás és zoomolás esetén is.
 
Minden trükk és átmenet
 
A MotionShot Video funkció a téma rögzített mozgását egyetlen háttérre rávetített képek sorozataként jeleníti meg.**
 
Alkosson, csatlakozzon és osszon meg
 
A beépített Wi-Fi® és NFC funkciók segítségével egy másodperc alatt megoszthatja legjobb felvételeit, és az okostelefonos távvezérlő alkalmazás segítségével mindig kézben tarthatja az irányítást.
 
Wi-Fi® és NFC megosztás
 
Az NFC funkcióval Wi-Fi® kapcsolatot hozhat létre a fényképek és videók barátokkal és családtagokkal való megosztásához.
 
Használja okostelefonját távvezérlőként
 
Módosíthatja a beállításokat, zoomolhat, sőt, még felvételt is készíthet a távvezérlős okostelefon alkalmazással.
 
Képhatás
 
Új életet lehelhet a képekbe a beépített Picture Effect technológiával. Egy sor üzemmód közül választhat anélkül, hogy képszerkesztő szoftvert kellene letöltenie.
 
Menjen még tovább panoráma felvételekkel
 
360°-os Sweep Panorama üzemmód - automatikusan egyetlen panorámaképpé illeszti össze a nagy sebességgel rögzített képkockákat. Az Intelligent Sweep Panorama üzemmóddal akár mozgásban lévő emberekről is készíthet lenyűgöző panorámaképeket

A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek