Infolex Webshop

Asus PH-GTX1050-2G nVidia GTX 1050 2GB GDDR5 videokártya

Gyártó: Asus
Garancia: 3 év
Cikkszám: IX41165
Asus PH-GTX1050-2G videokártya
 
Az ASUS Phoenix GeForce® GTX 1050 2GB GDDR5 a legjobb kártya a kompakt játék-PC-k építéséhez
  • A kettős golyóscsapágyazású ventilátor csökkenti a forgási súrlódást a kétszer hosszabb élettartam és a jobb hűtési hatékonyság érdekében.
  • Kényelmes „plug and play” játék kiegészítő tápegység szükségessége nélkül.
  • Az iparágban egyedülálló Auto-Extreme technológia Super Alloy Power II-vel prémium minőséget és a legjobb megbízhatóságot szolgáltatja.
  • A GPU Tweak II és XSplit Gamecaster intuitív teljesítményhangolási szolgáltatásokat kínál és valós idejű közvetítéseket tesz lehetővé.
  • Az NVIDIA ANSEL egy vadonatúj módszer a játékon belüli képernyőfotók készítésére.
  • Az NVIDIA GameWorks™ interaktív és moziszerű élményt nyújt, és a játékok hihetetlenül gördülékenyek.
 
Kompakt gépek építéséhez a legjobb
Az ASUS Phoenix GeForce® GTX 1050 kettős golyóscsapágyazású ventilátorral van felszerelve a kétszer hosszabb élettartam eléréséhez, miközben az exkluzív Auto-Extreme technológia Super Alloy Power II alkatrészekkel gondoskodik a kiemelkedő stabilitásról. Az ASUS Phoenix GeForce® GTX 1050-ben megtalálható az intuitív teljesítményhangolást nyújtó GPU Tweak II, valamint a valós idejű közvetítésekre lehetőséget adó XSplit Gamecaster is. A lehető legtökéletesebb élményt nyújtja olyan játékoknál, mint például az Overwatch, a Dota 2, a CS Go és a League of Legends.
 
Duplán golyóscsapágyazott ventilátor
  • Kétszer hosszabb élettartam
A perselyes csapágyaknál szokásos problémának számító olajszáradás kiküszöbölésével az ASUS Phoenix GeForce® GTX 1050 kettős golyóscsapágya kétszer tovább tart ki. A kisebb súrlódás miatt simábban is fut, ami még tovább növeli a kártya élettartamát és hűtési hatékonyságát.
 
AUTO-EXTREME technológia SuperAlloyPowerII-vel
  • Kiemelkedő minőség és csúcskategóriás megbízhatóság
Az ASUS grafikus kártyák gyártásánál az AUTO-EXTREME technológiát használták. Ez az iparág első 100%-ban automatizált gyártási eljárása, amely felsőkategóriás Super Alloy Power II alkatrészekkel javítja a hatékonyságot, csökkenti az energiapazarlást, mérsékli a terhelés alatti zúgást és csökkenti a hőmérsékletet a felülmúlhatatlan minőség és megbízhatóság garantálásához.
 
XSplitGamecaster GPU TweakII-vel
  • Adj neki, ameddig nem érzed, hogy elég
A vadonatúj, intuitív felhasználói felülettel újratervezett GPU Tweak II nem csak megkönnyíti a túlhajtást, de sokkal vizuálisabbá is teszi, ugyanakkor nem tűntek el a tapasztalt veteránoknak szóló speciális beállítások sem. Az új Gaming Booster funkció a grafikus teljesítmény maximalizálásában segít a redundáns folyamatok kiküszöbölésével, illetve az összes rendelkezésre álló erőforrás automatikus kiosztásával. Az XSplit Gamecasterrel könnyedén oszthatja meg vagy veheti fel a játékmenetet, egy kényelmes, a játékon belülről azonnal elérhető réteg használatával.
 
XSplit Gamecaster: Streameld és rögzítsd a játékot azonnal
Most egyetlen kattintással elindítható az XSplit Gamecaster szoftver, hogy megjelenítse a játékon belüli overlayt és elindítsa a streamelést, vagy a játék rögzítését. Kipróbálhatod a játékon belüli megjegyzéseket és a videó szerkesztő funkciókat is, hogy feljavítsd játékod stream élményét.
 
Játékra készen
Elképesztő teljesítmény. Mindent átíró játékélmények. Tökéletesre hangolt. Game Ready: játékra készen a GeForce GTX 10 sorozatú grafikus kártyákkal.
 
Legfrissebb architektúra
Élvezd az elképesztő teljesítményt a nagyfelbontású játékoknál az NVIDIA Pascal™-lal — a valaha készült legfejlettebb GPU-val.
 
Nagyszerű játék
Az NVIDIA Game Ready illesztőprogramok gyors és kényelmes elérhetőségével mindenki igazi játékerőművé alakíthatja a PC-jét és teljes pompájában élvezheti a legfrissebb játékokat.
 
GeForce Platform
Az olyan fejlett grafikus technológiák, mint az NVIDIA Ansel™ játékon belüli fotókészítése és az NVIDIA GameWorks™ rendkívül interaktív, egészen moziszerű élményt nyújtanak.
 
NVIDIA GPU Boost™ 3.0
Dinamikusan, a terheléstől függően maximalizálja az órajel-sebességeket, és olyan eszközöket nyújt a teljesítmény megszállottainak és a játékosoknak, amellyel egészen új teljesítményszinteket érhetnek el.
 
NVIDIA G-SYNC™ Technológia
Az NVIDIA G-SYNC egy olyan úttörő képernyőtechnológia, amely minden eddiginél simább játékélményt tud nyújtani. Ezt azzal éri el, hogy hozzászinkronizálja a monitor képfrissítési sebességét GeForce GTX grafikájú asztali- vagy noteszgépek GPU-jához, kiküszöbölve ezzel a szakadozott képeket, és minimálisra csökkentve az akadozást és a bemeneti csúszást. Az NVIDIA G-SYNC használatához NVIDIA G-SYNC minősítésű képernyőpanellel felszerelt noteszgépre vagy ugyanilyen monitorra van szükség.
 
PCIE 3.0
A PCIe 2. generációjánál kétszer nagyobb sávszélesség a GPU és a CPU jobb kommunikációja érdekében.
 

A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek