Infolex Webshop

Asus STRIX-GTX1050-O2G-GAMING NVIDIA GTX 1050 2GB GDDR5 videokártya

Gyártó: Asus
Garancia: 3 év
Cikkszám: IX42370
Asus ROG STRIX-GTX1050-O2G-GAMING videokártya
 
ROG Strix GeForce® GTX 1050 OC Edition 2 GB GDDR5 memóriával és ASUS Aura Sync, illetve G-SYNC™ funkcióval a legjobb 1080p játékhoz
  • DirectCU II és szabadalmaztatott lapátformájú 0 dB-es ventilátorok a 30%-kal hűvösebb és háromszor halkabb működéshez.
  • A ASUS FanConnect egy négytűs, a GPU által vezérelt csatlakozót nyújt a rendszerventilátorok csatlakoztatásához az optimális hűtés érdekében.
  • Az iparági különlegesség Auto-Extreme technológia és a Super Alloy Power II biztosítja a kiemelkedő minőséget és csúcskategóriás megbízhatóságot.
  • ASUS Aura Sync a tökéletes RGB LED-szinkronizáláshoz.
  • A GPU Tweak II és XSplit Gamecaster intuitív teljesítményhangolási szolgáltatásokat kínál és valós idejű közvetítéseket tesz lehetővé.
  • Az NVIDIA ANSEL egy vadonatúj módszer a játékon belüli képernyőfotók készítésére.
  • Az NVIDIA GameWorks™ interaktív és moziszerű élményt nyújt, és a játékok hihetetlenül gördülékenyek.
 
Túlszárnyalni a versenytársakat
A játékhoz optimalizált ROG Strix GeForce® GTX 1050 grafikus kártyán olyan exkluzív ASUS-technológiák találhatók, mint a DirectCU II vagy a szabadalmaztatott lapátformájú ventilátorok, amelyek ezek akár 30%-kal hűvösebb és háromszor halkabb működést tesznek lehetővé, vagy az iparági különlegesség Auto-Extreme technológia, amely a kiemelkedő minőség és legmagasabb fokú megbízhatóság garanciája. Az Aura RGB megvilágítás lehetővé teszi a játékrendszer személyre szabását. A ROG Strix GeForce® GTX 1050-et emellett a felszerelték az intuitív teljesítményhangolást nyújtó GPU Tweak II, valamint a játékmenetek élő közvetítését lehetővé tevő XSplit Gamecaster eszközzel is.
 
Szuper játék és csendes mérkőzés
  • DirectCU II technológia a grafikus processzorra irányított kontakt hőcsövekkel
  • 30%-kal hűvösebb és 3x csendesebb teljesítmény
Az exkluzív DirectCU II hűtési technológia direct-GPU érintkezésű hőcsövei több hőt vonnak el a grafikus processzortól, és túlszárnyalják a referencia konstrukciókat, mivel a játékteljesítményt akár 30%-kal hűvösebben szolgáltatják.
 
Szabadalmazott duál lapátos zajtalan ventilátorok
  • Maximális légáramlás, 105%-kal több légnyomás
A DirectCU II hangtalan ventilátorai szabadalmazott szárnylapátos kivitellel készülnek, amely maximális légáramlást és javított, 105 %-os statikus nyomást eredményez a hőelvezető fölött, miközben a referencia kártyáknál háromszor csendesebben működnek. A zajtalan ventilátorok mellett teljes csendben élvezhetők a játékok, és így a DirectCU II a kapható grafikus kártyák közül a leghűvösebb és a legcsendesebb.
 
ASUS FanConnect
  • Irányított kiegészítő hűtés
Játék közben a grafikus processzor hőmérséklete gyakran magasabb, mint a CPU-é. A házventilátorok azonban jellemzően csak a CPU hőmérsékletét figyelik, ez pedig azzal jár, hogy a rendszer hűtése nem lesz hatékony. Az optimális hűtési teljesítmény érdekében a ROG Strix GeForce® GTX 1050 grafikus kártya egy 4 tűs GPU-vezérlő csatlakozóval is el van látva, amely célzott kiegészítő hűtést tud nyújtani egy rendszerventilátor csatlakoztatásával.
 
Prémium minőség és legnagyobb megbízhatóság
  • Auto-Extreme technológia
  • Az iparban egyedülálló 100% automatizált gyártási folyamat
Most már minden ASUS grafikus kártya az AUTO-EXTREME technológiával készül, az iparban egyedülálló 100% automatizált gyártási folyamat során, amely prémium anyagokat használ, és ezzel a minőséget egy új szintre emeli. Az AUTO-EXTREME technológia biztosítja a grafikus kártyák állandó minőségét, valamint a megnövelt teljesítményt és élettartamot. Ez az új gyártási folyamat környezetbarát is, kiküszöböli a durva kémiai anyagokat és 50%-kal csökkenti az energia felhasználását.
 
4+1 fázisú Super Alloy Power II
  • Fokozott tartósság és hatékonyság
Az ASUS mérnökei prémium ötvözetből készült alkatrészeket integráltak a grafikus kártyáikba, hogy megerősítsék az egészében vett megbízhatóságot. A Super Alloy Power II alkatrészek nagyban megnövelik a hatékonyságot, csökkentik az energiaveszteséget és olyan hőmérsékleteket érnek el, melyek nagyjából 50%-kal hűvösebbek, mint a korábbi tervezések.
 
Kétszer csendesebb fojtótekercs
A búgó zaj csökkentése tömör ötvözet fojtótekercsekkel
 
20%-kal hűvösebb MOS
Csökkenti a hőmérsékletet és növeli az energiahatékonyságot
 
2,5-szeres élettartamú kondenzátor
Több mint 90 000 órával tovább tart, mint a hagyományos kondenzátorok
 
POSCAP
A túlhúzáshoz elérhető szabad hely maximalizálása. (A grafikus processzor hátlapján)
 
Egyéni játékstílus
  • Aura RGB világítás
  • Ahol a stílus találkozik a teljesítménnyel
Mivel a világítás Aura RGB Lighting a burkolaton és a hátlapon is, a ROG Strix grafikus kártyákkal egyéni játékrendszer valósítható meg, ezzel több millió szín és hat különböző hatás jeleníthető meg.
 
  • Tapasztald meg az Aura Lighting világítási hatást
  • Statikus: mindig a képernyőn van
  • Lélegző: fokozatosan kivilágosodik és eltűnik
  • Felvillanó: bevillan és eltűnik
  • Színkör: a szivárvány színei áttűnnek egymásba
  • Zenei effektus: impulzusok a zene ütemére
  • A grafikus processzor hőmérséklete: a grafikus processzor terhelésének hatására színt változtat
 
Gyorsítás a tökéletes játékélményért
  • Élvezd a megszakítástól mentes és tökéletes játékot.
  • A Best Combo kombinált eszközzel rendkívül egyenletes a játék
Az NVIDIA G-SYNC™ a GeForce® GTX-technológiás PC-kben hozzászinkronizálja a ROG Swift monitor képfrissítési sebességét a GPU-hoz, kiküszöbölve ezzel a képek szakadozását (tearing), minimalizálva az akadozást és a bemeneti csúszást. A játékhoz optimalizált ROG Strix grafikus kártyák és ROG Swift monitorok használatával a jelenetek azonnal megjelennek, az objektumok élesebbek lesznek és az egész játék szupersimán fut, ami a lenyűgöző vizuális élmény mellett jelentős versenyelőnyt is jelent.
 
Játssz a saját stílusodban
  • XSplitGamecaster GPU TweakII-vel
  • Adj neki, ameddig nem érzed, hogy elég
A vadonatúj, intuitív felhasználói felülettel újratervezett GPU Tweak II nem csak megkönnyíti a túlhajtást, de sokkal vizuálisabbá is teszi, ugyanakkor nem tűntek el a tapasztalt veteránoknak szóló speciális beállítások sem. Az új Gaming Booster funkció a rendszerteljesítmény maximalizálásában segít a redundáns folyamatok kiküszöbölésével, illetve az összes rendelkezésre álló erőforrás automatikus kiosztásával.
 
Gaming Booster
Egy kattintásos teljesítménynövelés
  • Vizuális hatások: az ablakok vizuális hatásainak kikapcsolásával fokozza a teljesítményt.
  • Rendszer szolgáltatások: a Windows szolgáltatások vagy folyamatok automatikus vagy kézi kikapcsolása.
  • Memória töredezettség-mentesítés: a rendszermemória újrarendezése vagy felszabadítása bármilyen művelet bezárása nélkül.
 
XSplit Gamecaster
  • Azonnali streamelés játék közben
Az overlay megjeleníti a grafikus processzor sebességét, a hőmérsékletet és a feszültségszabályozó használatot is, és vezérli a Tweak II grafikus kártyát, így a gamerek egyetlen kattintással választhatnak profilt és fokozhatják a teljesítményt.
 
Játékra készen
Elképesztő teljesítmény. Mindent átíró játékélmények. Tökéletesre hangolt. Game Ready: játékra készen a GeForce GTX 10 sorozatú grafikus kártyákkal.
 
Legfrissebb architektúra
Élvezd az elképesztő teljesítményt a nagyfelbontású játékoknál az NVIDIA Pascal™-lal — a valaha készült legfejlettebb GPU-val.
 
Nagyszerű játék
Az NVIDIA Game Ready illesztőprogramok gyors és kényelmes elérhetőségével mindenki igazi játékerőművé alakíthatja a PC-jét és teljes pompájában élvezheti a legfrissebb játékokat.
 
GeForce Platform
Az olyan fejlett grafikus technológiák, mint az NVIDIA Ansel™ játékon belüli fotókészítése és az NVIDIA GameWorks™ rendkívül interaktív, egészen moziszerű élményt nyújtanak.
 

A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek