Infolex Webshop

RAZER Nabu X (RZ15-01290200-R3G1) fehér okos karkötő

Gyártó: Razer
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX45590
Diszkrét értesítések
Nincsenek feltűnő harsány dallamok vagy hangok. A Razer Nabu X aktivitásmérő egyszerűen csak vibrál, ha telefonodról értesítés érkezik rá. A visszafogott figyelmeztetéssel mindig előre tekinthetsz. A rezgés intenzitását szabadon be is állíthatod.
 
Testre szabható LED fények
Hogy pontosan tudd, mikor miről van szó, a Razer Nabu X aktivitásmérő külön színekkel látja el a különböző értesítéseket. A LED-ek fényét tetszés szerint testre szabhatod, így könnyedén eligazodhatsz a beérkező információk között.
 
Céljelző, s nagyszerű alkalmazások
Légy képben teljesítményedet illetően, a Razer Nabu X aktivitásmérő pontos tájékoztatást ad. Csak érintsd meg kétszer az érzékelőmodult, s a LED lámpák már is felgyulladnak, jelezve, hogy mennyire vagy céljaid elérésétől, hány lépést tettél meg aznap, vagy épp, hogy hány órát aludtál.
A készülék gyorsulásmérője és algoritmusai pedig mindet követnek, hogy a társított fitnesz alkalmazásokon keresztül, megmutassák eredményeidet. Maradj motivált, s növeld teljesítményedet!
 
Közös kaland
A Nabu X egy közösségi okoskarkötő, amely a Razer Pulse technológiáját tartalmazza, amely lehetővé teszi, hogy a Nabu és a Nabu X karkötők meghatározott közelségben "beszélgessenek" egymással. Ez a kapcsolattartás és a körülvevő világgal való interakció új, szórakoztató módjait hozza létre.
 
Fel a kezekkel!
Találkoztál egy másik Nabu felhasználóval? Osszatok meg egymással, s vessétek össze adataitokat egyszerűen. A kezeteket feltartva Facebook, Twitter, vagy WeChat kapcsolati információt válthattok.
Két vagy több Razer Nabu meghatározott közelségben felhasználói címkéket tud cserélni, így új ismeretségeket szerezhetsz, megoszthatsz dolgokat, s részese lehetsz egy rendkívül összetett, szórakoztató világnak.
 
Többszereplős játékok
A fejlesztők gőzerővel dolgoznak azon, hogy a Razer Nabu X aktivitásmérő még okosabb és szórakoztatóbb legyen. Ily módon születtek meg a többszereplős játékok, amelyek összekapcsolnak másokkal a való világban, izgalmas virtuális visszajelzéssel. Állj készen, míg új applikációk készülnek, majd fedezd fel őket mihamarabb.

A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Acme ACT304 Multisport aktivitásmérő karpánt pulzusmérővel fekete

Acme ACT304 Multisport aktivitásmérő karpánt pulzusmérővel fekete
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
6 637 Ft
Bruttó
8 429 Ft