Infolex Webshop

Asus Radeon RX 560 (RX560-O4G) 4GB GDDR5 videokártya

Gyártó: Asus
Garancia: 3 év
Cikkszám: IX47017

Asus RX560-O4G (RX560-O4G) 4GB GDDR5 videokártya

ASUS Radeon RX 560 grafikus kártya a hűvös és hatékony eSport játékokhoz

  • A dupla ventilátoros kivitel 2X nagyobb áramlást és 3X csendesebb működést biztosít.
  • Az IP5X tanúsítvánnyal rendelkező ventilátorok porvédettek, emiatt hosszabb élettartamúak.
  • Az iparági különlegesség Auto-Extreme technológia és a Super Alloy Power II biztosítja a kiemelkedő minőséget és csúcskategóriás megbízhatóságot.
  • A GPU Tweak II az Xsplit Gamecaster-rel intuitív teljesítmény tuningolást kínál, és lehetővé teszi a játék azonnali streamelését.

Az optimális teljesítmény
Az ASUS Radeon RX 560 két ventilátorral felszerelve érkezik a dupla erősségű légáramlás és a háromszor halkabb teljesítmény eléréséhez. A ventilátorokat IP5X szabványú porvédelemmel láttuk el a nagyobb megbízhatóság és hosszabb élettartam érdekében. Ehhez társul a Super Alloy Power II alkatrészeket használó Auto-Extreme technológia a kiemelkedő stabilitásért. A GPU Tweak II és XSplit Gamecaster intuitív teljesítményhangolási szolgáltatásokat kínál és módot ad a játékmenetek azonnali közvetítésére.

Kétventilátoros hűtés: kétszer nagyobb légáramlás. Háromszor csendesebb.
A mérnökök által gondosan válogatott, két, optimalizált ventilátor kétszer nagyobb légáramlást biztosít, ugyanakkor háromszor csendesebben működik – a speciális hűtés kellemesebb játék- és számítógépes környezetet eredményez.

Auto-Extreme Technológia Super Alloy Power II-vel: kiváló minőség és felülmúlhatatlan megbízhatóság
Az ASUS grafikus kártyák gyártásánál az AUTO-EXTREME technológiát használták. Ez az iparág első 100%-ban automatizált gyártási eljárása, amely felsőkategóriás Super Alloy Power II alkatrészekkel javítja a hatékonyságot, csökkenti az energiapazarlást, mérsékli a terhelés alatti zúgást és csökkenti a hőmérsékletet a felülmúlhatatlan minőség és megbízhatóság garantálásához.

IP5X minősítésű porállóság: hosszabb ventilátor-élettartam
Az ASUS ventilátorai az International Protection Marking (IP-kód) szerint IP5X porállósági minősítésűek a nagyobb megbízhatóság és a magasabb teljesítmény eléréséhez - még nehéz körülmények között is.

XSplitGamecaster GPU TweakII-vel: facsard ki, amennyire csak szeretnéd
A vadonatúj, intuitív felhasználói felülettel újratervezett GPU Tweak II nem csak megkönnyíti a túlhajtást, de sokkal vizuálisabbá is teszi, ugyanakkor nem tűntek el a tapasztalt veteránoknak szóló speciális beállítások sem. Az új Gaming Booster funkció a grafikus teljesítmény maximalizálásában segít a redundáns folyamatok kiküszöbölésével, illetve az összes rendelkezésre álló erőforrás automatikus kiosztásával. Az XSplit Gamecasterrel könnyedén oszthatja meg vagy veheti fel a játékmenetet, egy kényelmes, a játékon belülről azonnal elérhető réteg használatával.

XSplit Gamecaster: Játékmenetek azonnali közvetítése és rögzítése
Mostantól az XSplitGamecaster elindításakor felhozható egy képernyőn megjelenített réteg, amelyen közvetítést lehet adni a játékmenetről, vagy rögzíteni lehet azt mindössze egy gomb megnyomásával. A még izgalmasabb közvetítések érdekében próbáld ki a játékon belüli feljegyzéseket és a videoszerkesztést.

https://www.asus.com/hu/Graphics-Cards/RX560-O4G-EVO/


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Sapphire Radeon RX 6400 4GB DDR6 Pulse videokártya (11315-01-20G)

Sapphire Radeon RX 6400 4GB DDR6 Pulse videokártya (11315-01-20G)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
50 344 Ft
Bruttó
63 937 Ft

Msi RX 6400 AERO ITX 4G videokártya (RX 6400 AERO ITX 4G)

Msi RX 6400 AERO ITX 4G videokártya (RX 6400 AERO ITX 4G)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
46 980 Ft
Bruttó
59 665 Ft

ASUS Videokártya PCI-Ex16x AMD RX 6400 4GB DDR6 OC

ASUS Videokártya PCI-Ex16x AMD RX 6400 4GB DDR6 OC
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
46 458 Ft
Bruttó
59 002 Ft