Infolex Webshop

Wayteq WX995FE EU SYGIC térképes 5" navigáció

Gyártó: Wayteq
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX51903

Tulajdonságok:

  • Kijelző: 7” 1024x600 kapacitív, nagy fényerejű LCD érintőképernyő
  • Processzor: MediaTek MT8127 Quad-Core 1,3 GHz négymagos
  • Memória: 1 GB RAM, 8 GB tárhely, MicroSD bővítés
  • Nagy érzékenységű GPS vevő, nagy teljesítményű hangszóró
  • Android 4.4 KitKat, WiFi, Bluetooth 4.0, FM transmitter
  • Beépített, 5000 mAh Lithium-Ion akkumulátor, autós készlet a dobozban
  • Sygic Voucher aktiváló kód a dobozban

 

MINDENNAPI MUNKÁHOZ TERVEZVE

Buszt, kamiont, teherautót vagy taxit vezet?* Vagy egyszerűen csak egy jól látható, nagy kijelzővel rendelkező, könnyen kezelhető GPS-t keres az autójába? 
Van egy tippünk!
A WayteQ X995 MAX feladja a leckét a vetélytársaknak: a készülék kifejezetten a professzionális GPS felhasználóknak készült, speciálisan az ő igényeikhez tervezve az első lépéstől. Egy kompakt, 7”-os GPS készülék Android rendszerrel, és a felhasználók által kedvelt funkciókkal. Évek óta gyűjtjük a felhasználói észrevételeket, igényeket, az X995 MAX-ot pedig ennek mentén terveztük meg és gyártottuk le.

KIEMELKEDŐ FUNKCIÓK

A beépített GPS antenna egy nagy érzékenységű, különálló porcelán modul, amely kiváló jelerősséget biztosít akár épületek között is.
kijelző egy nagy felbontású IPS panel, kapacitív érintőpanellel: támogatja az ujjbeggyel történő kezelést és a kétujjas nagyítást is.
Az akkumulátor elképesztő, 5000 mAh kapacitással rendelkezik, amely órákig elég a készülék áramellátásához tápforrás nélkül.
A beépített hangszóró nagy teljesítményű, így kiválóan hallhatók a navigáció közbeni hangutasítások.
Az X995 MAX hátlapi kamerájának és az előre telepített alkalmazásnak köszönhetően menetrögzítő kameraként is használható, akár navigáció közben is.
A dobozban megtalálható minden, ami a használatba vételhez szükséges: jó minőségű, nagyméretű tapadókorongos tartó kar, készülék bölcső és autós töltőis, amely természetesen 12/24 V kompatibilis.

VEZETÉK NÉLKÜL


Bluetooth funkció headsetekre, fülhallgatókra vagy hangszórókra tudja továbbítani a készülék hangját, vagy fájlcserélésre is alkalmas. A WiFi vevő és a böngésző alkalmazás segítségével az internetre kapcsolódni és szörfözni is gyerekjáték.
A beépített FM transmitter segítségével a készülék hangja könnyedén átvihető az autórádióra, vezeték nélkül. Már csak az autórádiót kell a megfelelő frekvenciára hangolni és kedvenc zenéink, videoklipünk vagy akár a navigációs szoftver hangja szólal meg az autó hifin.

STABIL SZOFTVER

Az Android rendszer magas fokú rugalmasságot biztosít a használható navigációs szoftverek tekintetében. 
A stabil alapokat a bevált MediaTek SoC biztosítja, 1 GB RAM-mal és 8 GB tárhellyel, amely természetesen microSD memóriakártyával bővíthető.
Az X995 MAX egyedi bejelentkező kezelőfelülettel van ellátva, így a használata az autóban nagyon egyszerű: a leggyakrabban használt programok egy főképernyőre vannak gyűjtve, és nagyméretű ikonokkal vannak ellátva, így nagyon kényelmes és egyszerű használatot biztosítanak.


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek