Infolex Webshop

Canon EOS 2000D 18-55 IS II + 75-300 DC III kit digitális tükörreflexes fényképezogép

Gyártó: Canon
Garancia: 3 év
Cikkszám: IX69210

Vágj bele az egyszerű DSLR-történetmesélésbe

Készíts a 24,1 megapixeles EOS 2000D fényképezőgéppel részletgazdag, DSLR-minőségű képeket és mozifilmhatású Full HD videókat egyszerűen, még kedvezőtlen fényviszonyok között is. Ossz meg azonnal és készíts felvételeket távolról Wi-Fi*, NFC** és a Canon Camera Connect alkalmazás segítségével.

Kiváló fényképek, mozifilmhatású videók

Válts át a 24,1 megapixeles érzékelőre, amelynek felülete 19-szer nagyobb, mint számos okostelefon*** érzékelőjének területe, és a háttér csodálatos elhomályosításával örökítsd meg történeteidet még kedvezőtlen fényviszonyok között is.

Kreativitás erőfeszítés nélkül

Legyen részed élőképes felvételkészítésben a Kreatív automatika móddal, és adj egyedi árnyalatokat fényképeidnek a Kreatív szűrőkkel. Csak célozz és fotózz, az Intelligens jelenetválasztó automatika nagyszerű eredményeket biztosít.

Keltsd életre a mindennapi pillanatokat a EOS 2000D fényképezőgéppel

Alkoss a spontán pillanatokból kreatív videókat Full HD minőségben, vagy örökítsd meg mindennapjaid fontos pillanatait a Video-pillanatkép funkcióval.

Magabiztos felvételkészítés

A precíz autofókusznak, a 3,0 kép/mp-es sebességnek és a DIGIC 4+ feldolgozásnak köszönhetően pontosan úgy rögzítheted a pillanatot, ahogyan látod azt. Az optikai keresővel és a 7,5 cm-es LCD képernyővel könnyedén, intuitív módon komponálhatod meg felvételeidet.

Egyszerű megosztás, távvezérelt felvételkészítés

Történeteidet azonnal továbbíthatod okoseszközödre, megoszthatod a közösségi médiában vagy feltöltheted az Irista-felhőbe, illetve távolról is készíthetsz felvételt Wi-Fi*, NFC** és a Canon Camera Connect alkalmazás segítségével.

 

*A Wi-Fi-kapcsolat és az egyéb funkciók modellenként és régiónként eltérőek lehetnek. Nem minden funkció és készülék használata támogatott. Bővebb információt a részletes műszaki adatoknál találsz.
**Kompatibilis, NFC-képes Android-eszközök esetén.
***Az 1/2,5 – 1/3 típusú érzékelővel rendelkező, átlagos okostelefonok esetében. A Canon kutatása alapján.
****Kompatibilis iOS- vagy Android-eszközre van szükség, kérjük, tekintsd meg a részletes műszaki leírást.
*****Kompatibilis iOS- vagy Android-eszközre van szükség, a részletek érdekében, kérjük, tekintsd meg az Apple App store vagy a Google Play Store szolgáltatásokat.


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek