Infolex Webshop

Nedis Vezetékes Mikrofon, állítható állvánnyal (MICSJ100BK)

Gyártó: Nedis
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX74354

Ez az integrált vázzal és állomással rendelkező Nedis® mikrofon minden rugalmasságot megad, hogy az igényeinek megfelelően helyezhesse el. 120 fokban dönthető feje nagy felvételi szögben állítható.

Kis tömeg nagy felbontású hanggal
A mikrofon 33 grammos nagyon kis tömegének és mindössze 6 centiméter átmérőjű alapterületének köszönhetően még a legzsúfoltabb íróasztalokon is könnyű neki helyet találni. Kábelének hossza ráadásul 1,8 méter.

Ne hagyja azonban, hogy könnyen hordozható megjelenése és kedvező ára megtévessze. Ez a rendkívül érzékeny, mindenirányú kondenzációs mikrofon nagy felbontású hangvisszaadásra képes. Kristálytiszta, kiváló minőségű hangzását a beépített szűrőháló és szélálló pamut csak tovább erősíti.

Csatlakoztatás, lejátszás, előadás
Elég, ha egy 3,5 mm-es bemenettel notebookhoz, okostelefonhoz vagy más eszközhöz csatlakoztatja, és máris használhatja többek között a Google Voice szolgáltatáshoz, online játékmenetekhez, hangcsevegésekhez, prezentációkhoz, podcastokhoz, YouTube- vagy egyéb felvételekhez és videokonferenciához (például Skype-on keresztül) - nem kell hozzá illesztőprogramokat telepíteni vagy bonyolult beállításokkal bajlódni.


Nettó: 1 929 Ft

Bruttó: 2 450 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Nedis Vezetékes Mikrofon, állítható állvánnyal (MICSJ100BK)

Nedis Vezetékes Mikrofon, állítható állvánnyal (MICSJ100BK)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
1 929 Ft
Bruttó
2 450 Ft