IT RENDSZERFELÜGYELET,
RENDSZERGAZDA
SZOLGÁLTATÁSOK

Előzze meg a problémát, ne kockáztassa cége zavartalan működését.
Kérje szakértőink véleményét és válasszon
szolgáltatásaink közül.

Cégünk megoldást kínál azon vállalkozások számára, akiknek fontos informatikai rendszerük folyamatos, zökkenőmentes működése, adataik biztonsága. Az Infolex Kft. 20 éve foglalkozik informatikával, kollégáink sokéves tapasztalattal rendelkeznek, ezért tudunk stabil számítástechnikai rendszereket kialakítani, biztosítva IT rendszerének hibátlan működését, megoldást nyújtva minden olyan felmerülő problémára, ami vállalkozása informatikai hátterét érintheti.

Minden ügyfelünknek személyre szabott szolgáltatást biztosítunk. Felmérjük igényeit, kiépítjük új vagy korszerűsítjük régi számítástechnikai rendszerét, folyamatosan monitorozzuk és működtetjük azt, hogy elkerülje az adatvesztést, a leállásokat, bosszantó hibákat vagy a lassú működésből eredő időveszteséget.

Kinek ajánljuk
szolgáltatásunkat?

Minden kis és középvállalkozásnak, hiszen mindenkinek elengedhetetlen a jól működő számítástechnikai háttér. Ma már nem lehetséges számítógépek nélkül dolgozni, legyen szó könyvelőirodáról, orvosi rendelőről, ügyvédi praxisról, termelő vállalatról vagy vendéglátó helyről.
Pécsi cégek rendszereit felügyeljük, így biztosítjuk a gyors és hatékony hibaelhárítást akár a helyszínen is.

Ahogy mi dolgozunk:

Felmérjük teljes informatikai rendszerét, feltárjuk a hiányosságokat és megoldást dolgozunk ki azok elhárítására, hogy csökkentsük a biztonsági kockázatot. Egyedi igényeihez igazítva javaslatot teszünk a szükséges fejlesztések elvégzésére és árajánlatot adunk annak megvalósítására, az alkatrészekre és a kivitelezésre egyaránt. Gondoskodunk arról, hogy a megfelelő hardveres és szoftveres háttérrel rendelkezzen, odafigyelünk az aktuális frissítések elvégzésére és különös figyelmet fordítunk a szakszerű adatmentésre.

Csapatunk megelőzésre törekszik

Igyekszünk nem egyszerűen hibaelhárításra korlátozni tevékenységünket. IT rendszere folyamatos ellenőrzésével, karbantartásával megelőzzük a hibák kialakulását, így elkerülhetők lesznek a váratlan leállások, folyamatos lesz a munkavégzés, nem lesz fennakadás vállalkozásában.

Amit kínálunk

Rendelkezésre állás minden nap, távoli eléréssel azonnali segítségnyújtás a minél gyorsabb hibaelhárítás érdekében. Személyre szabott díjazás akár havidíjas, akár óradíjas szolgáltatásunk esetén. Havidíjas ügyfeleinket mindig elsőbbségi kiszolgálásban részesítjük, azonnal megkezdjük a hibajavítást, számukra nincs várakozási, sorban állási idő. Havidíjas szolgáltatás már 9.990.- forint/hó-tól.

Nagy raktárkészlettel rendelkezünk, a meghibásodott alkatrészeket a legtöbb esetben azonnal tudjuk cserélni. Az igény szerint felmerülő hardver beszerzéseket garantáltan a legkedvezőbb áron végezzük.

Szolgáltatásaink

 • Számítógéppark korszerűsítése,
  számítógépek időszakos karbantartása
 • Szerver beüzemelés és karbantartás
 • Stabil és gyors számítógépes hálózat kiépítése
 • Helyi és távoli biztonsági mentések kialakítása, automatizálása,
 • Levelező programok beállítása
 • Hibás informatikai eszközök
 • diagnosztizálása, javítása
 • Számítógép beszerzése, építése, telepítése
 • Helyszíni hibák elhárítása
 • Távsegítség nyújtása
 • Nyomtatók konfigurálása, nyomtatási problémák megoldása, fénymásoló karbantartás
 • Festékpatron, toner beszerzése
 • Egyéb informatikai hibák elhárítása

Előzze meg a problémát, ne kockáztassa cége zavartalan működését.

Hívjon minket, érdeklődjön a

telefonszámon, kérje szakértőink véleményét és válasszon szolgáltatásaink közül.