Infolex Webshop

Russellhobbs ROBOTGÉP (24731-56)

Gyártó: Russell Hobbs
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX88121

Olyan eszközt keres, amellyel könnyedén apríthatja, vághatja, összedolgozhatja és krémesítheti a hozzávalók egész sorát? Akkor imádni fogja a Horizon konyhai robotgépet, minden munkálathoz rendelkezik egy tartozékkal. A tökéletes választás azoknak, akik szenvedélyesen szeretnek főzni – egy felülmúlhatatlan segédszakács, mely minden ételnél besegít. Kész megküzdeni a legkülönfélébb hozzávalókkal a süteménytésztáktól a zöldségpüréken át a gyümölcslevekig – mindezeket egy gombnyomásra megoldja. Egyszerűen csak válassza ki a szükséges sebességfokozatot, és lépjen tovább az ételelőkészítés következő lépéséhez, mert a Horizon konyhai robotgépnél a hozzávalók biztos kezekben vannak.

 

Különféle tartozékok

A különböző rendeltetésű tartozékok sorával Ön szeletelhet, apríthat, felverhet, mixelhet, összedolgozhat, vagy akár pürésíthet, és mindezt egyetlen készülékben. Különböző tartozékaival – rozsdamentes acél kések, megfordítható szeletelő és aprító lemez, tésztakeverő horog, krémesítő lemez – a Desire konyhai robotgép mindezt megoldja.

 

2 sebességfokozat és pulzáló funkció

Nincsenek komplikált kijelzők, sem végtelen sebesség-beállítások, mivel a Horizon konyhai robotgép 2 egyszerű sebesség-beállítással rendelkezik, melyek minden gond nélkül elvégzik a munkát. Az alacsonyabb sebesség tökéletes azoknak, akik jobban szeretik a dolgok lassú, egyenletes folyását, a gyorsabb pedig azoknak, akiknek kell a tempó – a Horizon konyhai robotgép minden munkára fel van szerelve.

 

2,5 literes keverőtál (1,5 liter működési kapacitás)
Tartozék: 1,5 literes műanyag turmixkehely
További tartozékok: rozsdamentes acél pengék, szeletelő / aprító korong, tésztakeverő és krémkeverő fej
Beépített biztonsági funkció
2 sebességfokozat és pulzáló funkció
Mosogatógépben mosható tál és tartozékok
Csúszásmentes talapzat
Beépített vezetéktároló
BPA mentes
600 W teljesítmény


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek