Infolex Webshop

Sencor KONYHAI ROBOTGÉP (STM3730SLEUE3)

Gyártó: Sencor
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX88138

A Sencor STM 3730SL-EUE3 konyhai robotgép tökéletes társ a konyhájának. A robotgép nagy 4 literes rozsdamentes acél táljában, nagyobb mennyiségű tészták, krémek készítésére is alkalmas. A csomag tartalmát is képező 4 különböző cserélhető fejeknek köszönhetően lehetővé teszik a tökéletesen felvert tejszínhab vagy könnyű tojáshab elkészítését, de a dagasztás, illetve könnyű tészták elkészítése sem okoz neki gondot. A Sencor Smart Power & Energy rendszer biztosítja az optimális fordulatszámot.


SENCOR SMART POWER & ENERGY TECHNOLÓGIA
Egy konyhai robotgép esetén a sebesség minősége kifejezetten hozzájárul a sikeres eredményekhez. A Sencor Smart Power & Energy Technológia ezt hivatott szolgálni. Egy lassú indítással kezdve Ön válaszhatja ki a hat különböző fokozatból a legmegfelelőbbet, egy manuálisan vezérelhető háttérvilágítáással is rendelkező gomb segítségével.


INTELLIGENS LED VILÁGÍTÁS
Minden munkafolyamat tökéletes fényviszonyok mellett ellenőrizhetőek. A forgófej részhez épített világítás minden alkalommal segítségére lesz amikor elindítja a készüléket.


MINŐSÉGI KIEGÉSZTŐK
Egy 4 literes fogantyúval ellátott rozsdamentes acél edényben akár 1,6 kg tésztát is feldolgozhat. A tál kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, amely tartós, és ideális mindenféle alapanyag feldolgozására és mosogatógépben mosható. A keverőtálhoz tartozik egy átlátszó fedél is, minden folyamat, az átlátszó fedélen keresztül nyomonkövethető, és további összetevőket adhat hozzá az erre kialakított nyíláson keresztül.

BOLYGÓMŰVES MŰKÖDÉSI ELV
A Sencor egyedülálló bolygóműves rendszere lehetővé teszi az alapanyagok maradéktalan feldolgozását és ezáltal minden összetevő alapos összekeverését. A bolygórendszerű működés lényege, hogy a keverőszár a saját tengelye és a hajtómű tengelye körül is forog.


BIZTONSÁG MINDENEK ELŐTT
A Sencor három biztonsági funkcióval szerelte fel a készüléket, amelyek garantálják a biztonságos kezelést még a legnagyobb teljesítmény mellett is. Biztonsági reteszek, csúszásgátló talpak és túlmelegedés elleni védelem.
 

JELLEMZŐK:
Nagyteljesítményű motor, 1000 W
Sencor Smart Power & Energy – biztosítja az optimális fordulatszámot
4 l-es rozsdamentes acél edény, térfogat skálával
4 keverőszár: dagasztáshoz, habveréshez és könnyű tészták keveréséhez
Speciális FLEXI keverő a finom tésztákhoz és krémekhez
A speciális FLEXI habverővel egy tojás is kikeverhető 
LED világítás a keverő edénynél
 
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:
Teljesítmény: 1000 W
Tápfeszültség: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Hálózati kábel hossza: 1,0 méter
Sebességfokozatok száma: 6
Zajszint: 86dB
Edénnyel:     305 x 360 x 160 mm


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Philips ROBOTGÉP KONYHAI (HR7320/00)

Philips ROBOTGÉP KONYHAI (HR7320/00)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
37 711 Ft
Bruttó
47 893 Ft