Infolex Webshop

Macaudio HANGSZRÓ SZETT 2 UTAS (POWER STAR 16.2)

Gyártó:
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX99644

Kiváló minoségu alkatrészek: A Power Star hangszóróhoz kiváló minoségu anyagokat és alkatrészeket használtak fel. A hangszóró szive a fröccsöntött polipropylén membrán, amely kiegészito perem megerosítést kapott a nagyobb terhelhetoség érdekében.

Tiszta kaucsuk gumiprem: A nagy kilengésu tisztal kaucsuk gumiperem hatása, hogy dinamikusabb, mélyebb hangokat is meg tud szólaltatni. A gumiperem a hangszórómembránhoz stabilan csatlakozik, köszönheto a membránon kialakított megerosítésnek.

A magassugárzók: A magassugárzókat titán bevonattal láttál el a tiszta magashangokért és a pontosságért.

A hangszóró kosara: Tömör, húzott acél kosárral szerelték, amelyen a lengotekercsnek külön szellozést alakitottak ki. Ez segitséget nyújt nagyobb terhelés esetén is torzitásmenten hangokat megszólaltatni, igy jobb lesz a hatásfok.

DIN méretu hangszórók: A DIN méretu hangszóróház kialakítással szinte a legtöbb autótipusba gyári helyre telepiheto. Nem kell az ajtót átalakitanunk.

Klippel mérorendszerrel optimalizálva: A Klippel mérorendszerrel a macAudio tökéletesiteni tudja a hangszóróit. A géppel optimalizálják a hangszórót, szimetrikus mágneses mezot hoznak létre lézeres technologiával. Az igy tervezett hangszórók pontosabb és torzitásmentesebb hangvisszaadásra képesek.
Tökéletes megjelenés, kiváló hangminoség. Ez a megállapítás érvényes a Power Star hangszórókra. A design-os rácson gyémántforgácsolású MacAudio logo elegáns és szuverén megjelenést biztosít. A hangszórókon és egyes alkatrészeken ezüst díszitést alkalmaztak.

Fobb jellemzok:


Titán bevonatú magassugárzók
Klippel rendszerrel tökéletesitett mágneses mezo és felfüggesztés
Bevont polipropylén membrán
Hosszú löketu kaucsuk gumiperem
Mágnes védo gyuru
Design hangszóróvédo, gyémántforgácsolt logóval
Technikai adatok:

2 utas koaxiális hangszóró
Zenei teljesítmény: 400W
RMS teljesitmény: 100W
Érzékenység: 90dB
Impedancia: 4 Ohm
Frekvencia tartomány: 30-24.000Hz
Vágási frekvencia: 4.200Hz
DIN Méret: 165cm
Vágási méret: 142mm
Beépítési mélység: 57mm


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Orion AUTÓRÁDIÓ (OCR-17371)

Orion AUTÓRÁDIÓ (OCR-17371)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
10 634 Ft
Bruttó
13 505 Ft