Infolex Webshop

DJI drón Mavic 2 Pro

Gyártó:
Garancia: 3 év
Cikkszám: IX111513
DJI Mavic 2 Pro – Alkalmazkodik a fényviszonyokhoz
 
A legnagyobb problémát a drón videósok körében a fényviszonyok jelentik. Erre is sikerült megoldást találni az új DJI Mavic 2 Pro drónoknál. Az állítható, f/2,8 – f/11 rekesz kiváló képminőséget tesz lehetővé magas, valamint gyenge fényviszonyok mellett egyaránt. 1 hüvelykes CMOS érzékelője négyszer több részlet rögzítésére képes elődjéhez képest, és az ISO is nagyot nőtt, így maximálisan már 12800-ra nőtt a beállítható érték nagysága. A 10 bites Dlog-M színprofil már  több mint 1 milliárd színt képes rögzíteni, ami kifejezetten jól fog jönni a naplemente témájú felvételeknél. A 10 bites 4K HDR támogatás révén a DJI Mavic 2 Pro felvételeit akár az erre alkalmas 4K-s TV készülékeden is élvezheted közvetlen a drónról, ami még jobban növeli az élményt, amit ez a kis drón nyújtani képes.
 
DJI Mavic 2 Pro – Hyperlapse 
 
Ha te sem vagy odáig a videók utómunkálataiért, akkor ezt a funkciót neked találták ki. A beépített Hyperlapse funkció segítségével a DJI Mavic 2 Pro stabil légi felvételek készítésére képes, melyeket automatikusan képes azonnal feldolgozni, így neked ezzel már a későbbiekben nem lesz dolgod. Ha ez még nem lenne elég, egy előre elmentett útvonalat is képes lerepülni, csak el kell mentened a Feladat könyvtárba, és már kész is. PEG és RAW formátumú képek mentésére is képes, amit tárolhatsz SD kártyán, vagy mentheted a 8 GB-os belső memóriába is.
 
DJI Mavic 2 Pro – HyperLight
 
A HyperLight funkció egyértelműen azoknak kedvez, akik szeretnek sötétedéskor is repülni a magasban. A DJI Mavic 2 Pro ezzel a funkcióval képes növelni a csökkentett fényviszonyokban készített képek fényét, miközben csökkenti a zajszintet, ezzel még tökéletesebb képek készítését teszi lehetővé nehezített körülmények között.
 
DJI Mavic 2 Pro – Repülj messzebb, mint eddig valaha 
 
A DJI Mavic 2 Pro a 2,4 GHz-es és 5,8 GHz-es sávok között automatikusan képes átkapcsolni, míg elődje csak a  2,4 GHz-es jelátvitelre támaszkodik. Ezzel a fejlesztéssel nagy interferenciájú környezetben is képes lehet az új DJI Mavic 2 Pro mindig a legtisztább jelet továbbítani, így már nem kell aggódni az esetleges jelvesztések miatt. Az új OcuSync 2.0-nak hála már 8 Km-es távolságra is lehetséges a 1080p-os video jelet sugározni, minek következtében a DJI Mavic Pro 7 km-es távolságához képest, már lehetőség van 8 km-re is elrepülni, kép vagy jelvesztés nélkül
 
DJI Mavic 2 Pro – Elképesztő gyorsaság
 
Az újratervezett repülőgépformának köszönhetően a DJI Mavic 2 Pro drón 19 %-al sikerült csökkenteni a légellenállást az első szériához képest, ami hozzájárult ahhoz, hogy a DJI Mavic 2 Pro drón már 72 km/h végsebességgel képes repülni.
 
DJI Mavic 2 Pro – Repülés akadályok nélkül
 
A legújabb DJI Mavic 2 Pro drónok  Omnidirectional Obstacle Sensing funkciója révén képes még kifinomultabban érzékelni az akadályokat. A nagyobb biztonság érdekében most először a DJI történetében a szenzorok a drón minden oldalán megjelennek, így sokkal biztonságosabbá téve a repülést. Az APAS segítségével ráadásul a DJI Mavic 2 Pro drónok képesek újratervezni az útvonalat, így kikerülve az akadályokat az előre és hátra repülés során, hogy semmi se szólhasson közbe, amikor éppen a legjobb felvételeket készítenéd.
 
DJI Mavic 2 Pro – ActiveTrack 2.0
 
Az automatikus követés funkció, az ActiveTrack is sokat fejlődött az új szenzoroknak köszönhetően.  A maximális sebesség mellett képes a nagyobb tárgyakat, mint autók, fák nyomon követni. A célpontot akkor sem veszíti el, ha valami akadály blokkolja a rálátást. Előre megtervezi az útvonalat, az akadályok kikerülésével, és úgy érzékeli a környezetet, hogy közben nincs szükséges lassításra, vagy megállásra. Ezzel a funkcióval egész új világ nyílt meg a drónvideósok előtt, amit lehetetlen nem kipróbálni.

A csomag tartalma:
DJI Mavic 2 Pro drón 
Távirányító
1 darab akkumulátor
Hálózati akkumulátor töltő
Tartalék rotor szett
Magyar leírás

A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek