Infolex Webshop

Huawei Band 6 Graphite Black aktivitásméro karpánt

Gyártó: Huawei
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX117714

Huawei Band 6

  • Egész napos SpO2 figyelés1
  • FullView kijelző
  • 2 hetes akkumulátor-üzemidő2

96 Edzésmód

Tudományos útmutatás a TruSportTM algoritmus használatával

1.47"-os FullView kijelző

A kijelző terület mérete 148%-al3 nagyobb

Egész napos SpO2 monitorozás 1

Alacsony SpO2 riasztás

TruSeenTM 4.0 pulzusmérés

0-24-es pulzusmérés & alacsony/magas pulzus riasztás

TruSleepTM 2.0 alváskövetés

4 alvási fázis monitorozása & 200+ alvási javaslat a jobb alvásért

Akár 2 hetes akkumulátor üzemidő2

Gyorstöltés a töltőbölcső által

Új okoskarkötő a láthatáron

A HUAWEI Band 6 1,47"-os AMOLED FullView kijelzővel, 148% -kal nagyobb3 kijelző terület mérettel és alacsony keretű 64% -os kijelző-test aránnyal rendelkezik. Kombinálva a nagy felbontású, 194 x 368-as kijelzővel és a 282 PPI-vel egy igazán lenyűgöző vizuális élményt kapsz a csuklódon.

Több adat a hatékonyságért

A nagy, magas kijelző-test aránnyal rendelkező képernyő nemcsak jól néz ki, hanem a kívánt adatokból is többet ad. Nagyobb fotók, több edzésstatisztika és állandó pulzusmérés lenyűgöző részletességgel. Az intuitív négyirányú érintőképernyős irányításnak köszönhetően szabadon marad a kijelző, hogy láthasd az egészet.

Alakítsd saját stílusod szerint

Változtasd meg óraszámlapodat, hogy tükrözze a hangulatodat. A HUAWEI Watch Face Store4-en keresztül elérhető óraszámlapok széles választékával mindig lesz olyan számlap, amely illik hozzád. Cseréld a számlapokat egy egyszerű csúsztatással vagy használd akár saját fényképedet is.

Kényelem és stílus egyben

Viseld azt, ami neked megfelelő. Válassz 4 különböző színű HUAWEI Band 6 közül, melyek közül mindnek megvan a maga esztétikája. Bőrbarát, UV-kezelt szilikonból készülnek, szuperkönnyűek és frissítően koszállóak. Tömege mindössze 18 g, szóval kényelmes viselési érzést nyújt számodra.

Akár 2 hetes akkumulátor üzemidő

A viselhető világ állóképességű sportolója, a HUAWEI Band 6 hihetetlen 14 napos akkumulátor-élettartamot kínál tipikus használatra2, és 10 napot nagy igénybevételre5. Ha lemerül az akkumulátor, akkor semmi gond - mágneses töltővel mindössze 5 perc töltési időből 2 napos használat érhető el. Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig fogyjon belőle.

0-24-es pulzusmérés

A pulzusod nyomon követése az egyik legjobb dolog, amit tehetsz az edzettséged és egészséged érdekében. A TruSeenTM 4.0 pulzusmérő technológia optikai lencsével és AI-alapú adatfeldolgozással pontosan figyeli a pulzusodat a nap 24 órájában. Értesülj azonnal, ha a pulzusod a biztonságos szint alá csökken vagy meghaladja azt. Helyezd a szíved egészségét a középpontba!

Egész napos SpO2 monitorozás

A krónikus alacsony vér oxigéntelítettség, az SpO2 fáradtsághoz, memóriavesztéshez, sőt agy- és szívkárosodáshoz is vezethet. Ezen okok miatt ügyelj arra, hogy mindig a biztonságos zónában maradjon. A HUAWEI Band 6 beépített SpO2 detektáló rendszerrel1 rendelkezik, amely 0-24 figyelemmel kíséri a vér oxigéntelítettségedet. Ha túl alacsonyra esik, akkor a karkötő rezegni fog, hogy szakíts egy kis időt a lélegzésre és, hogy visszanyerd az egyensúlyt.

TruRelaxTM Stressz monitorozás

Kövesd nyomon a stressz szintedet a nap folyamán a TruRelaxTM stresszfigyeléssel és amikor túl magas a stressz szinted, használd a beépített légzési útmutatót, hogy visszatérhess nyugodt, koncentrált lelkiállapotodhoz. Indulj el a nyugodtabb élet irányába!

TruSleepTM  2.0 alváskövetés

Ébredj fel kipihenten egy pihentető alvás után. A TruSleepTM 2.0 észleli, ha ébren vagy, illetve, ha a 4 különböző alvási állapot egyikében vagy - mély alvás, könnyű alvás, REM és pihenés. A 96,3% -kal javított pontossággal nemcsak az alvás mennyiségét rögzíti, hanem az alvás minőségét is. 6 fő alvási probléma azonosítható és több mint 200 alvásjavítási javaslattal is szolgál a karkötő. A legjobb napok egy pihentető alvással kezdődnek.

Menstruációs ciklus követése6

Tarts könnyen kezelhető naptárat a menstruációs ciklusaidról a HUAWEI Band 6 segítségével. Diszkrét, időszerű emlékeztetőket kaphatsz arról, hogy mikor érkezhet előreláthatóan a menstruációd. Gondoskodó, segítőkész barát a csuklódon.

Hozz ki magadból még többet

Kezdd napodat úgy, hogy beállítasz 3 napi tevékenység célt - Lépések, Aktív órák és Mérsékelt-magas intenzitású tevékenységek. A HUAWEI Band 6 színes, figyelemfelkeltő gyűrűkkel automatikusan nyomon követi az előrehaladásodat. Céljaid elérése után motiváló emlékeztetőket és értesítéseket fogsz kapni. Mindig jobb a nap, ha eléred napi céljaidat.

Work It All Out

Amikor mindent beleadsz az edzésbe, hagyd, hogy a HUAWEI Band 6 gondoskodjon a többiről. Válassz akár 96 különböző edzésmód közül és kövesd nyomon a pulzusodat, a kalóriákat és egyebeket. Minden adatod könnyen olvasható módon grafikonokban tárolható és elemezhető, így végig kísérheted fejlődésedet, illetve kitűzhetsz inspiráló célokat.

Személyi asszisztens

A HUAWEI Band 6 nem csak követi az egészségi és edzettségi állapotodat, hanem kényelmesebb módot nyújt arra, hogy kapcsolatot teremts a telefonoddal. Tekintsd meg a bejövő hívásokat és üzeneteket, szerezz tudomást a várható időjárásról, irányítsd a zenelejátszást7, valamint használd a távoli fényképezés funkciót8, mindezt a saját csuklód kényelméből.

1 A vér oxigéntelítettsége az oxigénnel telített hemoglobinnak a vér összes hemoglobinjához viszonyított hányadára vonatkozik. Ez a termék nem orvosi eszköz és nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Az elérhetőség régiónként változhat.
2 Az akkumulátor üzemidő 14 nap a következő feltételek mellett: pulzusmérés és alváskövetés bekapcsolva; a képernyő 200 alkalommal bekapcsolva, 50 üzenet, 6 hívás és 3 riasztási emlékeztető 24 órán belül; edzés heti 30 percig. Az adatok a Huawei laboratóriumából származnak. A tényleges használati idő a te használati szokásaitól függően változhat.
3 Összehasonlítva a HUAWEI Band 4 Pro-val. Az adatok a Huawei laboratóriumából származnak.
4 Az elérhetőség országtól vagy régiótól függően változhat. Csak Android 6.0 vagy újabb és iOS 12.0 vagy újabb verziókon érhető el.
5 A nagy igénybevétel mellett az akkumulátor üzemidő 10 nap a következő feltételek mellett: a pulzus monitorozása és a HUAWEI TruSleep ™ be van kapcsolva; a képernyőt röviden 500 alkalommal bekapcsolva, 50 üzenet, 6 hívás és 3 riasztási emlékeztető 24 órán belül; edzés heti 60 percig. Az adatok a Huawei laboratóriumából származnak. A tényleges használati idő az te használati szokásaidtól függően változhat.
6 Ez a szolgáltatás nem támogatott, ha iOS telefonhoz van csatlakoztatva a karkötő. Az elérhetőség országonként és régiónként változhat.
7 Ez a szolgáltatás nem támogatott, ha iOS telefonhoz van csatlakoztatva a karkötő.
8 Ezt a funkciót csak az EMUI 8.1 vagy újabb rendszert futtató telefonok támogatják, illetve iOS-telefonhoz csatlakoztatva nem támogatott.

* Ez a termék nem orvosi eszköz, és nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése.


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Devia Pro1 Smart Watch okosóra AMOLED kijelzővel - fekete

Devia Pro1 Smart Watch okosóra AMOLED kijelzővel - fekete
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
18 718 Ft
Bruttó
23 772 Ft

Devia Pro1 Smart Watch okosóra AMOLED kijelzővel - ezüst

Devia Pro1 Smart Watch okosóra AMOLED kijelzővel - ezüst
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
18 718 Ft
Bruttó
23 772 Ft

Garett Kids Trendy 4G fekete okosóra

Garett Kids Trendy 4G fekete okosóra
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
17 550 Ft
Bruttó
22 289 Ft

Ksix OKOSÓRA GYEREK (BXKIDSF02)

Ksix OKOSÓRA GYEREK (BXKIDSF02)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
17 537 Ft
Bruttó
22 272 Ft

SMW myPhone WATCH CL okosóra - Fekete

SMW myPhone WATCH CL okosóra - Fekete
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
17 550 Ft
Bruttó
22 289 Ft

Motus Monster Cosmos GPS gyermek okosóra

Motus Monster Cosmos GPS gyermek okosóra
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
18 423 Ft
Bruttó
23 397 Ft