Infolex Webshop

HP OfficeJet 6230 tintasugaras nyomtató

Gyártó: HP
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX24470
HP OfficeJet Pro 6230 ePrinter (E3E03A)
 
Professzionális színminőségű dokumentumokat és lenyűgöző marketinganyagokat nyomtathat a lézernyomatókhoz képest akár 50%-kal alacsonyabb oldalankénti költséggel. Az ePrinter termelékenységnövelő és mobilnyomtatási képességei révén lendületben tarthatja vállalkozását – a munkahelyén, otthon vagy akár útközben is.
 
A lézernyomtatókénál alacsonyabb költségekkel nyomtathat professzionális minőségű színes dokumentumokat.
Az eredeti HP pigmenttinták élettel teli és időtálló nyomatai révén minden egyes oldallal professzionális hatást kelthet. Az eredeti HP nagy kapacitású önálló tintapatronok gyakori nyomtatás esetén jobb ár/érték arányt biztosítanak. Növelje termelékenységét az akár 18 fekete-fehér és 10 színes oldallal percenként. Akár 50 százaléknyi papírt is megtakaríthat a dokumentumok és szegély nélküli színes brosúrák automatikus kétoldalas nyomtatásával.
 
Kedve szerint nyomtathat
Útválasztó és helyi hálózati hozzáférés nélkül nyomtathat vezeték nélkül okostelefonjáról, táblagépéről és a noteszgépéről. A HP ePrint segítségével akár útközben is – gyakorlatilag bárhonnan – nyomtathat fotókat, dokumentumokat és egyéb tartalmakat. Könnyedén csatlakoztathatja helyi hálózatához és az internethez, vezeték nélkül vagy a 10/100 Ethernet-port segítségével. Növelje termelékenységét a magas minőségű mobileszközzel történő beolvasást biztosító ingyenes HP All-in-One Printer Remote mobilalkalmazással.
 
Dolgozzon okosabban és egyszerűbben
A 225 oldalas papíradagoló tálca használatával ritkábban kell új papírt betöltenie, és a nagyobb volumenű nyomtatási feladatokkal is megbirkózhat. Hagyatkozzon olyan nyomtatóra, amelynek havi terhelhetősége akár 15 000 oldal is lehet – tökéletes választás a megbízható színes nyomtatáshoz. Ragaszkodjon a minőséghez. A gyorsan száradó, a fakulásnak évtizedekig ellenálló dokumentumokhoz a HP a ColorLok® papírt javasolja.
 
Takarékoskodjon az erőforrásokkal a teljesítmény feláldozása nélkül
Energiafogyasztása a színes, lézeres többfunkciós készülékek többségéhez képest akár 50%-kal kevesebb lehet. A szükséges kellékek és csomagolás tömege akár 80%-kal kevesebb, mint a lézernyomtatók esetében. Csökkentheti az energiaköltségeket. Ez az ePrinter automatikusan kikapcsol, ha nincs rá szükség. Csökkentheti ökológiai lábnyomát – könnyedén és ingyenesen újrahasznosíthatja eredeti HP tintapatronjait.
 

A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Canon NYOMTATÓ (TS5350A W (3773C106AA))

Canon NYOMTATÓ (TS5350A W (3773C106AA))
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
24 873 Ft
Bruttó
31 589 Ft

Brother PT-D410VP Címkenyomtató White

Brother PT-D410VP Címkenyomtató White
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
25 271 Ft
Bruttó
32 094 Ft