Infolex Webshop

Microsoft Windows 10 Pro 64-bit ENG (FQC-08929) OEM szoftver

Gyártó: Microsoft
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX26097
    Windows 10. Nagy dolgokra hivatott.

• A Start menü visszatért, és jobb, mint valaha: bővíthető és testreszabható.
• Gyors és rugalmas működés: a gyors indítást és alvó állapotból visszatérést az InstantGo* és más technológiák segítik.
• A Cortana** személyi asszisztens idővel egyre jobban alkalmazkodik Önhöz, hogy még inkább a segítségére legyen.
• Vezérlés érintéssel, gépeléssel vagy tollal***: mindig az éppen végzett feladatnak megfelelően választhat.
• A Windows 10 számos alkalmazást tartalmaz – Fényképek, Térképek, Zene, Filmek+TV és még sok mást –, amelyek minden eszközén működnek.
• Közvetlenül írhat vagy gépelhet a weboldalakra, és egyszerűen megoszthatja jegyzeteit ismerőseivel.
• Akár négy alkalmazást is dokkolhat a képernyőn, és új asztalokat is létrehozhat, ha több helyre van szüksége.
• Munkahelyi vagy iskolai tartományhoz csatlakozva könnyen elérheti a szükséges fájlokat, hálózati kiszolgálókat és nyomtatókat.
• Fokozott biztonság a BitLocker adattitkosítási és -védelmi technológiával.
• Bejelentkezés a Távoli asztal funkcióval, virtuális gépek létrehozása Hyper-V technológiával.
 
 *A hardvertől függően.
**A Cortana működése eszközönként változhat.
***A hardvertől függően.
 
 
 
Termékjellemzők:

A Windows 10 Pro újdonságai
A Windows 10 Pro ismerős, könnyen használható, és egy sor újdonságot kínál időbeosztása megkönnyítéséhez, a hatékony munkához és cége irányításához. Ez a változat a Windows 10 Home összes funkciója mellett számos további képességet is tartalmaz, például titkosítást, távoli bejelentkezést, virtuális gépek létrehozását és még sok mást.
 
Még hatékonyabb

Office
Hozza a legjobb formáját – bárhol, bármikor, bárkivel. Minden eddiginél hatékonyabban dolgozhat együtt és oszthatja meg munkáját másokkal kedvenc Office-alkalmazásai: a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote segítségével.
 
Windows 10 office

OneDrive
 A 5 GB-os OneDrive-tárhely segítségével bárhol egyszerűen elérheti és frissítheti fájljait és fényképeit.* *Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

Dokkolás, feladatnézet és virtuális asztal
A dokkolás és a feladatnézet remek segítséget nyújt az alkalmazások kezeléséhez és a rendszerezett munkavégzéshez. Akár virtuális asztalokat is létrehozhat, ha több helyre van szüksége.

Áruház és alkalmazások
A Microsoft által tanúsított ingyenes és fizetős alkalmazások, játékok, filmek, TV-műsorok és a legújabb zenék folyamatosan bővülő választéka*. *Egyes alkalmazások külön vásárolhatók meg, elérhetőségük változhat. Az alkalmazások és a tartalmak elérhetősége és felhasználói élménye országonként eltérő lehet.

Ismerős és naprakész
 
Ismerős és könnyen használható
 A jól ismert Start menü, tálca és asztal segítségével azonnal magabiztosan navigálhat. Az élő csempékkel folyamatosan értesülhet a legfontosabb hírekről.

Teljesítmény
A gyors indítást és alvó állapotból visszatérést az InstantGo* és más technológiák segítik.
*A hardvertől függően.
 

Ingyenes frissítések
A folyamatosan érkező ingyenes frissítések a legújabb funkciók mellett naprakész védelmet biztosítanak az eszköz támogatott élettartama során. 

Kompatibilitás
A rendszer kialakításánál fogva kompatibilis a meglévő szoftverekkel, nyomtatókkal, kamerákkal, USB-eszközökkel és még sok hardverrel. 

Még személyesebb
 

Cortana*
Digitális személyi asszisztense napról napra jobban megismeri Önt, hogy még hasznosabb segítőtársa legyen. Emlékezteti a fontos dolgokra, elvégzi az egyszerű feladatokat, és segít a szükséges információk megtalálásában – amikor arra szükség van. 
*A Cortana meghatározott piacokon érhető el a rendszer megjelenésekor. A Cortana működése régiónként és eszközönként változhat.
 

Ujj, toll és hang*
Természetes módon – hanggal, tollal, érintéssel és gesztusokkal is – vezérelheti eszközét a pillanatnyi helyzetnek megfelelően.
*A hanggal, az érintéssel és a tollal való vezérlés hardverfüggő funkció. Toll kiegészítők külön vásárolhatók.

Continuum
Az alkalmazások és a tartalmak bármilyen képernyőn látványosan jelennek meg, még akkor is, ha asztali üzemmódból táblagépesbe vált*.
*A hardvertől függően. A működés alkalmazástól függően változó lehet.
 
Windows 10 pro 

Egységes felhasználói élmény minden eszközön
Gördülékeny, egységes és látványos környezet várja minden Windows 10-es eszközén, bármilyen képernyőn.

Innovatív élmények és eszközök
 

Microsoft Edge
Vadonatúj böngésző, amely bármilyen webes feladatra remekül használható. Gyorsan böngészhet és kereshet, zavartalanul olvashat, és akár gépelhet is a weboldalakra, majd egyszerűen megoszthatja jegyzeteit másokkal.

Útitárs alkalmazás
Az Útitárs alkalmazással eszközét beállíthatja úgy, hogy gördülékenyen együttműködjön iPhone, Android- vagy Windows Phone-telefonjával.

Lenyűgöző eszközök
A Windows a leginnovatívabb eszközök – telefonok, átalakítható 2in1-ok, táblagépek, PC-k és a HoloLens – által használt legnépszerűbb platform.

Xbox alkalmazás
A beépített Xbox alkalmazás segítségével elérheti az Xbox-játékokat – köztük a Minecraftot – és az Xbox Live legjavát: barátait, eredményeit és játékait*. *Egyes funkciókhoz szélessávú internetkapcsolat szükséges; az internetszolgáltató az adatforgalomért külön díjat számíthat fel. Az Xbox Live funkciói és szolgáltatásai csak a támogatott játékokban érhetők el az Xbox Live által támogatott országokban. Lásd: xbox.com/live/countries. A különböző típusú eszközökön való játékot 2015-ben korlátozott számú játék támogatja; további ilyen játékok megjelenése várható. Az Xbox One konzolon való több résztvevős játékhoz Xbox Live Gold-tagság szükséges (külön vásárolható).
 
Windows 10 pro
 
Még biztonságosabb
 

Az eddigi legbiztonságosabb Windows
A Windows 10 minden eddiginél több beépített biztonsági funkciót tartalmaz. A folyamatosan érkező biztonsági frissítések naprakész védelemről gondoskodnak az eszköz támogatott élettartama során.

Windows Hello
Jelszó nélkül, arcfelismeréssel vagy érintéssel is bejelentkezhet – gyorsan, nagyvállalati szintű biztonság mellett. *A Windows Hello használatához speciális hardver, például ujjlenyomat-olvasó, aktív infravörös érzékelő vagy más biometrikus érzékelő szükséges.

SmartScreen szűrő
Védelmet nyújt a nem biztonságos webhelyekről érkező adathalász támadásokkal szemben, amely idővel egyre hatékonyabb lesz.

Defender
Folyamatosan erősödő továbbfejlesztett védelem a vírusokkal és egyéb kártevőkkel szemben.
Üzleti célra ideális

Csatlakozás tartományhoz
Munkahelyi vagy iskolai tartományhoz vagy Azure Active Directoryhoz csatlakozva elérheti a szükséges fájlokat, hálózati kiszolgálókat, nyomtatókat és egyéb erőforrásokat.

Továbbfejlesztett titkosítás
Adatai védelmét a BitLocker* technológia segíti titkosítással és felügyeleti funkciókkal a fokozott biztonság érdekében.
*A BitLocker használatához 1.2-es vagy 2.0-s verziójú platformmegbízhatósági (TPM) modul vagy USB flash meghajtó szükséges.

Távoli bejelentkezés
A Windows 10 lehetővé teszi a Távoli asztal funkcióval való bejelentkezést, így Pro rendszerű PC-jét otthonából vagy útközben bejelentkezve is használhatja.*
*Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.
 

Virtuális gépek*
A Hyper-V technológiával virtuális gépeket hozhat létre és futtathat, így akár több operációs rendszert is használhat egyszerre ugyanazon a számítógépen.
*A kliensrendszeren futó Hyper-V használatához 64 bites rendszer, a második szintű címfordítás (SLAT) támogatása és további 2 GB RAM szükséges.
 
Saját alkalmazások az Áruházban*
A Windows 10 lehetővé teszi, hogy saját, privát területet hozzon létre a Windows Áruházban a vállalati alkalmazások kényelmes eléréséhez.
*Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Windows 11 Pro 64Bit Eng Intl 1pk DSP OEI DVD szoftver (FQC-10528)

Windows 11 Pro 64Bit Eng Intl 1pk DSP OEI DVD szoftver (FQC-10528)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
58 885 Ft
Bruttó
74 784 Ft

Windows Server CAL 2019 English 1pk DSP OEI 5 Clt Device CAL

Windows Server CAL 2019 English 1pk DSP OEI 5 Clt Device CAL
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
54 989 Ft
Bruttó
69 836 Ft

Windows Server CAL 2022 English 1pk DSP OEI 5 Clt Device CAL

Windows Server CAL 2022 English 1pk DSP OEI 5 Clt Device CAL
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
55 223 Ft
Bruttó
70 133 Ft