Infolex Webshop

TP-LINK TL-PS110P Single Parallel Port Fast Ethernet printserver

Gyártó: TP-LINK
Garancia: 2 év
Cikkszám: 4959

Fast Ethernetes nyomtató szerver, párhuzamos port

  • Kompatibilis akár 230 nyomtató modellel a piacon
  • Támogatott a multi-protokoll és a multi-OS, könnyen beállítható szinte minden hálózaton
  • Támogatott a POST (Power On Self Test), és az e-mail értesítés, hogy segítsen a nyomtatási problémák azonosításában a lehető leghamarabb
  • Egyszerű beállítás és vezérlés, nagyon könnyen kezelhető
  • Kompakt és intelligens tervezés, elhelyezhető szinte bárhol

Hogyan működik?
A TP-LINK TL-PS110P nyomtatószerver lehetővé teszi, hogy a jelenleg nyomtató szerverként működő számítógép felszabaduljon miután beállította a hálózatot. Mindössze arra van szükség, hogy csatlakoztassa a TL-PS110P-t egy nyomtatóhoz soros porton, csatlakoztassa a nyomtatószervert a saját hálózatához, és így hozzáférhet a nyomtatóhoz bármely számítógépről a helyi hálózaton.
 

Nagy kompatibilitás
A TP-LINK nyomtató szerverei kompatibilisek a leginkább elterjedt nyomtatókkal a piacon. Ugyanakkor ellenőrizzük továbbra is, hogy a termékek az új modellekkel is naprakészek legyenek.

Nagy sebességű nyomtatás
TP-LINK nyomtató szerverei nagy sebességű mikroprocesszorral és 2.0 USB porttal rendelkeznek, így biztosítva a felhasználót a nyomtatási feladatok egyaránt hatékonyan és gyorsan feldolgozásáról.

Széleskörű alkalmazhatóság
TP-LINK nyomtató szerverei a legtöbb operációs rendszert támogatják, úgy mint Windows, Netware, Unix / Linux és Mac. A TP-LINK nyomtató szerverek számos hálózati protokollt is támogatnak, köztük a TCP / IP, IPX / SPX, NetBEUI, Apple Talk, LPR, IPP / SMB, RAW TCP, növelve az alkalmazhatóság körét.


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek