Infolex Webshop

Gigabyte BRIX GB-BPCE-3350C Intel Barebone mini asztali PC

Gyártó: Gigabyte
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX47841
Gigabyte GB-BPCE-3350C asztali számítógép
 
  • 14 nm-es Intel® Celeron N3000 processzorral felszerelve, a világ legintelligensebb integrált operációs rendszerei számára
  • Ultra kompakt PC dizájn – 0.69L (56.1x 107.6 x 114.4mm)
  • 1 x SO-DIMM DDR3L 1.35V foglalatok (1333/ 1600/ 1866 MHz)
  • Támogatja a 2.5”-es 7.0/9.5mm vastag merevlemezeket és adattárolókat (1 x 6Gbps SATA3)
  • Intel® IEEE 802.11 ac, Dual Band Wi-Fi & Bluetooth 4.0 NGFF M.2 kártya
  • Kezeli a dupla kijelzőt VGA és HDMI portokon keresztül
  • Gigabites LAN
  • Audio jack (Fejhallgató/MIC)
  • Szabványos VESA rögzítési furatok (75 x 75mm + 100 x 100mm)
  • Ventilátor nélküli kialakítás
 
Az asztali számítógép újradefiniálása
Az asztali PC-k meghatározására új kihívást keresve a GIGABYTE mérnökei egy rendkívül kompakt méretű PC-t fejlesztettek ki, stílusos megjelenéssel, magas polírozású külső házzal. Az otthoni vagy irodai használat széles választékát kínálja, a puszta egyszerűség és kényelem érdekében. A BRIX egy új szabványt állít elő az asztali PC-k miniatürizálásához, amely tökéletes megoldás a diszkrét HTPC/ multimédia hubhoz, az ultra-alacsony teljesítményt igénylő családi PC-hez, vagy akár irodai PC-ként.
A BRIX egy rendkívül kicsi, sokoldalú "csináld-magad" PC csomag, amely újraformálja az asztali PC-k méretét. Akár a tenyerében is elfér.
 
Intel® Celeron Processzor
A Silvermot mikroarchitektúra alapján 14 nm-es technológiát alkalmazva, hogy az SoC szempontok alapján jelentősen javul a teljesítmény, a hatásfok, a grafikus teljesítmény, így a BRIX ideális vékony kliensek, kiskereskedelmi tranzakciós ügyfelek, és digitális aláírások használatára.
 
Dupla kijelző
A HDMI és a VGA kimenet révén a BRIX egyidejűleg két kijelzőt tud meghajtani, így tökéletes választás mind munkához, mind otthoni szórakoztató központnak.
 
Fejlett szolgáltatások haladóknak
A Brix-et úgy tervezték meg, hogy teljes mértékben kihasználja az új generációs hardverek és az UEFI képességeit, ezért 100%-osan támogatja a világ legintuitívabb és legmodernebb operációs rendszereit.
 
VESA-támogatás
A BRIX PC-hez VESA konzol is jár, emellett szigorú tesztelésen esett át a biztonság és a megbízhatóság érdekében. A BRIX a VESA konzol segítségével könnyen felszerelhető monitor vagy TV hátuljára, így diszkréten rejtve marad. Ez egyszerű és elegáns módot kínál arra, hogy a VESA-kompatibilis kijelzőt vagy a TV-t teljes funkcionalitású PC-ként vagy kioskként használjuk.
 



TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles

Adattörlés QR kód


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek