Infolex Webshop

Pocketbook Touch HD 3 16GB Spicy Copper e-book olvasó (PB632-K-WW)

Gyártó: PocketBook
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX68298

6" E-Ink, auto. háttérv., 2x1GHz, 512MB,16GB,1500mAh, wifi

A Touch HD termékvonalnak immáron a harmadik tagjával ismerkedhetünk meg, ami több ponton is az előnyére változott a korábbi modellekhez képest. Az újdonság már kompaktabb, erősebb és jobban bírja a strapát, mint a Touch HD vagy a Touch HD 2, így még több ember számára lehet remek választás.

A készülék kijelzője változatlanul 6 hüvelyes, 16 szürkeárnyalatos és E Ink Carta technológiát alkalmaz, szóval tökéletes lesz olvasás közben, és mivel a felbontása 1448 x 1072 képpontos (300 PPI), egészen biztos, hogy a részletgazdagságára sem lehet majd panasz. Az eszköz minden fényviszony mellett kényelmesen használható marad majd az integrált világításának köszönhetően; a SMARTlight akár napközben is jól jöhet, de az elalvás előtti olvasgatásnál is segít. Ez a megoldás úgy működik, hogy nemcsak a fényerejét, de még a színhőmérsékletét is tudja szabályozni, szóval az esti órákban már meleg fényt nyújt, míg napközben árnyékos helyeken intenzíven képes ragyogni. A képernyő kapcsán még azt is meg kell jegyezni, hogy multitouch lehetőség is van, így különböző kétujjas gesztusokkal is boldogul majd a használata során.

A PocketBook készülékeit sokan kedvelik azért, mert egészen széles fájltámogatással szolgálnak, és ez szerencsére a Touch HD 3 esetében sincs másként. A jövendőbeli tulajdonosoknak lehetősége lesz normál és titkosított .PDF és .EPUB fájlokat megnyitni, de van .EPIJB, .DJVU, .FB2, .FB2.ZIP, .DOC, .DOCX, .RTF, .PRC, .TXT, .CHM, .HTM, .HTML, .MOBI és .ACSM támogatás is. Ráadásul multimédiás tartalmak láttán sem jön zavarba a szerkezet, képes kezelni a .JPEG, .BMP, .PNG és a .TIFF kiterjesztésű képeket – persze csak szürkeárnyalatokkal –, valamint az .MP3 és az .M4B formátumú hangoskönyveket, zenéket. A rendszer továbbá még felolvasási lehetőséget is nyújt (Text-to-Speech), ez a funkció kiváltképp az angol nyelvű könyveknél tehet majd jó szolgálatot. Az extrák terén sem szerénykedik a Touch HD 3, ugyanis van rajta például az olyan alap dolgokon túl, mint a számológép és a szótár, internetes böngésző, RSS hírolvasó, Dropbox és még egy sor egyszerű játék is (szókirakó, sudoku, stb…).

A fejlesztők itt már egy kétmagos rendszerchipet vettek használatba, ami 1 GHz-es órajelen üzemelő egységeket vonultat fel, a RAM pedig 512 MB-os méretet öltött.




TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles

Adattörlés QR kód


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek