Infolex Webshop

Panasonic DMC-FT30EP-R Piros digitális fényképezogép

Gyártó: PANASONIC
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX69206

Nagy ellenállóképességű csúcsmodell, különleges kalandokra vágyók számára

A Panasonic LUMIX FT30-at úgy gyártották, hogy probléma nélkül helyt álljon és működjön bármilyen körülmények között. Vízálló 8 m mélységig, ütésálló 1,5 m magasból leejtve, fagyálló -10 oC -ig, illetve porálló. Ennek köszönhetően a LUMIX FT30 ideális fényképezőgép sátorozáshoz, búvárkodáshoz, szörfözéshez, hegymászáshoz és síeléshez.

Kitűnő képminőség, bárhol jár

Nagy ellenállóképességén kívül a LUMIX FT30 kitűnő minőségű fényképezést tesz lehetővé, akárhová vezesse is Önt kalandvágya. A kitűnő minőség többek közt a nagyszerű LUMIX DC VARIO objektívnek köszönhető, amely 4x zoom optikával rendelkezik, és 25 mm-es nagylátószögű fókusznál indul.

A búvárkodás szerelmesei különösen értékelik a speciális, haladók számára kifejlesztett vízalatti üzemmódot, amely szín hozzáadásával erősíti a piros árnyalatokat, mivel azok a felszín alatt elsőként tűnnek el a színspektrumból. A víz alatt jól jön az új Torch Light, illetve a zseblámpa funkció is, tehát jobb teljesítménnyel lehet a szokásosnál nagyobb távolságra világítani. Ez jelentősen javítja a videofelvételek minőségét.

Fényképezés stabil kézzel, avagy kreatív lehetőségek bármilyen körülmények között

A LUMIX FT30 egy sor automata és kézi fényépezési üzemmód használatát teszi lehetővé, melynek köszönhetően bármilyen helyzetben szabad utat adhat kreatív ötleteinek. A 6,9 cm-es átmérőjű LCD kijelzőn mindig jól látható a helyszín.

Ezen kívül rendelkezésre áll egy sor automata funkció is a kevésbé tapasztalt felhasználók számára, azokra a helyzetekre, amikor nincs elég idő a kézi beállításra. Ilyen például a Kreatív panoráma funkció, amely lehetővé teszi vízszintes és függőleges panorámaképek készítését, a Kreatív vezérlés és a Kreatív retusálás üzemmód pedig összesen tizenkét effektust és szűrőt kínál mindenegyes fényképfelvételhez¹. Az időtakarékos felvétel funkciónak köszönhetően nekiláthat az oly kedvelt nyíló virág vagy gyorsan szálló felhő videoszekvenciának.

LUMIX FT30 – műszaki adatok:

- Vízálló 8 méter mélyéségig, ütésálló 1,5 m magasból leejtve, fagyálló -10 -ig, porálló
- Nagylátószög 25 mm, és 4x optikai zoom
- 16,1 MPixel felbontású érzékelő
- Fényképező funkciók és üzemmódok gazdag választéka (pl. haladó szintű vízalatti üzemmód, iA intelligens automata, kreatív panoráma, kreatív vezérlés, kreatív retusálás, időtakarékos felvétel, stb.)
- 6,9 cm-es intelligens LCD kijelző


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek