Infolex Webshop

Sony DSC-H300B fekete digitális fényképezogép

Gyártó: Sony
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX69240

DSC-H300B fekete digitális fényképezőgép

35-szörös optikai zoom

A beépített 35-szörös optikai zoomnak – a Cyber-shot™ sorozat egyik legerősebb zoomobjektívjének – köszönhetően minden kép elérhető távolságba kerül. Könnyedén ráközelíthet az eseményekre, és részletgazdag képeket készíthet a teljes gyújtótávolságon.

360°-os panorámafotók

A teljes képet megörökítheti a 360°-os Sweep Panorama üzemmóddal. Egyszerűen csak nyomja meg az erre kijelölt gombot, pásztázzon a fényképezőgéppel oldalirányba, és figyelje meg, ahogy a rendszer a képkockákat automatikusan összeillesztve egyetlen teljes panorámaképet állít belőlük elő.

Speciális vaku

A legtöbb vázra szerelt vaku számára továbbra is problémát jelent kiegyensúlyozott, zajmentes felvételeket biztosítani gyenge fényviszonyok mellett. Ebben különbözik a speciális vaku – automatikusan megnöveli a fényképezőgép érzékenységi beállításait, így világosabb, tisztább képeket készíthet ugyanazzal a fénymennyiséggel.

Nagy felbontású, 20,1 megapixeles Super HAD CCD-képérzékelő

A 20,1 megapixeles Super HAD CCD-érzékelőnek köszönhetően minden képet teljes részletességében élvezhet. Gazdag, részletes, színpompás képeket készíthet, amelyek A4 vagy nagyobb méretű nyomtatásban is megőrzik kiváló minőségüket.

SteadyShot képstabilizálás

A SteadyShot technológia akkor is biztosítja a képek stabilitását, amikor kézből fotózik. A kisebb kézmozdulatok okozta homályosodást és torzulást kiküszöbölve a SteadyShot ragyogó fotókat nyújt gyenge fényviszonyok mellett is. Az éles, elmosódásmentes videofelvételhez kapcsoljon át SteadyShot Aktív üzemmódra.

Próbálja ki a képhatásokat

A beépített képhatás technológia – négy állóképhatás, három panorámahatás és négy filmhatás – segítségével új életet lehelhet minden felvételbe. Az egyes hatásokat valós időben megjelenítheti, mielőtt elkészítené legújabb alkotását.

Csúcsminőségű HD videók (720p)

A Super HAD CCD™-érzékelő segítségével kiváló minőségű HD videókat (720p) készíthet minimális zajjal, még sötét környezetben is. Csak irányítsa a fényképezőgépet a tárgyra, és indítsa el a felvételt.


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek