Infolex Webshop

Sony DSC-W810P rózsaszín digitális fényképezogép

Gyártó: Sony
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX69245
Gyors és szórakoztató fényképezés
 
A W810 készülékkel az áttáncolt éjszakáktól kezdve a festői utazásokig mindent megörökíthet: funkciói segítségével egyszerűen készíthet csodálatos, tiszta fotókat és HD videót. A 6-szoros optikai zoom részletgazdag közelképeket tesz lehetővé, míg a Házibuli üzemmóddal könnyedén készíthet tökéletes képeket egy áttáncolt éjszakán.
 
Minden a részletekben rejlik
 
Örökítse meg a szépséget könnyedén minden jelenetben. A nagy felbontású 20,1 MP képérzékelő a beépített automata fókusszal akár gyors mozgás esetén is éles, finoman részletezett eredményeket garantál fókuszálás esetén. Ez az okostelefon esetében egyedülálló.
 
Közeliek és portrék 6-szoros autofókusszal
 
Kerüljön közelebb a felvétel tárgyához és örökítse meg a legapróbb részleteket a 6-szoros optikai zoommal.
 
A buli világa
 
A Házibuli üzemmód tökéletes választás az éjszakai szórakozáshoz. Az ISO, az expozíció és a kromatikus intenzitás beállításaihoz optimalizált speciális vakuval, tiszta, világos képeket készíthet – különösen egy áttáncolt éjszaka alatt.
 
HD filmek felvétele és megosztása
 
A "movie" gomb lenyomásával egyenletes, 720p HD videoklipeket készíthet, majd azonnal lejátszhatja azokat barátainak a pillanatok újbóli átéléséhez
 
Egyenletes és stabil
 
Élvezze az éles, kristálytiszta fényképeket és filmeket még zoomolás közben is. A SteadyShot technológia a kép szélein történő pufferterület-alkalmazási eljárásával ellensúlyozva a fényképezőgép rázkódását
 
Készítsen nagyobb képet a 360°-os Sweep Panorama üzemmóddal
 
A fényképezőgép automatikusan összeilleszti a nagy sebességű sorozatfelvétel-készítést, ezáltal teljes panorámafelvételeket rögzíthet a teljes jelenet megörökítéséhez.

A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek