Infolex Webshop

Nedis Mobil légkondicionáló 12000 BTU Energiaosztály A Távvezérlo Idozíto Funkció (ACMB1WT12)

Gyártó: Nedis
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX71397

Ez a Nedis® 3 az 1-ben mobil légkondicionáló 12 000 BTU hűtési kapacitással rendelkezik, amellyel akár 36 m2-es/100 m3-es helyiségek hűtésére is alkalmas - így tökéletes megoldás otthoni vagy közepes méretű irodai helyiségek gyors lehűtésére. A légkondicionáló az „A” energiaosztályba tartozik, energiatakarékos, valamint távvezérlővel, kijelzővel, 3 sebességfokozattal, alvó üzemmóddal, 24 órás kikapcsolási időzítővel, hűtés funkcióval, ventilátorral és páramentesítés funkcióval is rendelkezik.

Az alján található kerekeknek és a beépített fogantyúnak köszönhetően rendkívül rugalmas: a légkondicionáló egyszerűen áthelyezhető egy másik szobába, ezáltal könnyedén hűthet más helyiségeket is (amíg megoldható a forró levegő kivezetése). A mellékelt 150 mm átmérőjű kivezetőtömlő eltávolítja a kiáramló meleg levegőt. A légkondicionálóhoz tartozik egy ablaktömítés-készlet, amellyel a tömlő kivezethető a szabadba, miközben a lehető legkevesebb meleg levegőt engedi be kintről.

A még egyszerűbb használat érdekében a légkondicionálót a kanapén vagy széken ülve a mellékelt LCD-kijelzővel ellátott távvezérlővel is működtetheti. A légkondicionálót a tetején található érintőgombok és a LED-kijelző segítségével is működtetheti.

A légkondicionáló emellett szinte teljesen hangtalan: a készülék működését csak onnan fogja észrevenni, hogy az kellemes szobahőmérsékletet biztosít. Alvó üzemmódjával, amely éjszakára kellemesen megemeli a szobahőmérsékletet, a 24 órás kikapcsolási időzítővel és energiahatékonyságával ez a légkondicionáló tökéletes az éjszakai és a hálószobában való használathoz.

A légkondicionáló modern technikája biztosítja, hogy az elpárolgott levegő a nagyobb hatékonyság és a jobb hűtési teljesítmény érdekében újra fel legyen használva. A víztartály tele állapotát mutató jelzésnek köszönhetően ráadásul könnyen karbantartható

Keskeny kialakításának köszönhetően a légkondicionáló szinte bármilyen belső térbe illeszkedik, az automatikus oszcilláló funkció pedig biztosítja a tökéletesen egyenletes levegőáramlást és levegőelosztást. Mindig hagyjon 50 cm helyet a légkondicionáló és a fal vagy egyéb tárgyak között.


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Nedis SmartLife Légkondicionáló 9 000 BTU Akár 60 m3 WiFi Android és iOS A energiaosztály (WIFIACMB1WT9)

Nedis SmartLife Légkondicionáló 9 000 BTU Akár 60 m3 WiFi Android és iOS A energiaosztály (WIFIACMB1WT9)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
143 260 Ft
Bruttó
181 940 Ft