Infolex Webshop

Philips AEA2700 Bluetooth hifi adapter aptX (AEA2700/12)

Gyártó: PHILIPS
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX79005

Egyszerre akár 3 okostelefon is csatlakoztatható

  • Bluetooth®-os zenevevő készülék
  • MULTIPAIR technológiával
  • Bluetooth® aptX, AAC és NFC
  • Digitális kimenet

Azonnali zenecsere 3 készülék között a MULTIPAIR technológiával

Azonnali zenecsere 3 készülék között a MULTIPAIR technológiával Párosítson akár 3 okoskészüléket úgy, hogy tetszés szerint bármelyikről játszhasson le zenét anélkül, hogy a szétkapcsolásukkal és újrapárosításukkal kellene bajlódnia. Ha másik készüléken szeretne lejátszani egy dalt, csak válassza ki a készüléket, és nyomja meg a Lejátszás gombot. Ekkor az eredeti készüléken szóló dal leáll, és az új dal indul el. Ez a módszer tökéletes arra, hogy zenét osszon meg barátaival és partnereivel, vagy hogy csak a különböző készülékeken tárolt különböző dalokat meghallgassa. Kösse össze egyszerre barátait és családját, és a párosítással egy pillanat alatt kicserélhetik egymás zeneszámait.

Zenei alkalmazások küldése adatfolyamként (stream) az okostelefonról vagy táblagépről a Hi-Fi rendszerre.

Zenei alkalmazások küldése adatfolyamként (stream) az okostelefonról vagy táblagépről a Hi-Fi rendszerre. Minden zenerajongó rendelkezik a kedvenc zenei szolgáltatásával vagy online rádióalkalmazásával a mobilkészülékén. Mostantól ezek közvetlenül lejátszhatók a Hi-Fi rendszeren.

Hi-Fi minőségű Bluetooth® (aptX® és AAC) zenestreaming

Hi-Fi minőségű Bluetooth® (aptX® és AAC) zenestreaming A fejlett technológia révén a Bluetooth® funkción keresztül streamelt hang új szintre emelkedik. A Standard Bluetooth® audio SBC kodeket alkalmaz, amelyet alapvető hangátvitelre terveztek, ennek következtében a felhasználó nem mindig elégedett vele. A Hi-Fi adapter azonban hifi (aptX® és AAC) Bluetooth® vezeték nélküli technológiát mondhat magáénak - és ezáltal gazdag, erőteljes és kristálytiszta hangzást nyújt. A Philips most olyan hangminőséget nyújt, amit Ön mindig is elvárt, hiszen a legújabb Android™ okostelefonokkal, táblagépekkel és egyéb készülékekkel is kompatibilis a rendszer. Vezeték nélküli zenehallgatás minden eddiginél jobb minőségben.

Egyérintéses Bluetooth®-párosítás NFC technológiával

Egyérintéses Bluetooth®-párosítás NFC technológiával Párosítsa egyszerűen Bluetooth® eszközeit az egyérintéses NFC (Near Field Communications) technológia segítségével. A hangsugárzó bekapcsolásához, a Bluetooth® párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC technológiát alkalmazó okostelefonját vagy táblagépét az adott hangsugárzó NFC-területén.


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek