Infolex Webshop

Gigabyte GC-TPM2.0 SPI 2.0 modul

Gyártó: Gigabyte
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX120716
Használd a PC-d biztonságosabban a GIGABYTE’s TPM 2.0 Megoldásával
Napjaink biztonsága mindenki számára kiemelten fontos. A számítógépes bűnözők fáradhatatlanul lesik, kinek és mikor tudják ellopni pénzügyi és személyes adatait, ezért mindent meg kell tenned, hogy megvédjed magadat.
Míg sok felhasználó védi magát antivírus programokkal és más szoftveres megoldásokkal, a valóságban ha tényleg hatékony és teljes védelmet szeretnél, egy lépéssel tovább kell menned és hardveres biztonsági megoldást is be kell vetned. Ez különösen fontos olyan munkavégzés esetében, mint a könyvelés vagy a biztosítási/ingatlanügynök, ahol sok személy személyes adatait kezelik.
Szerencsére létezik egy tökéletes megoldás, amivel az értékes adatok biztonságban tudhatók: ez a Trusted Platform Modul (TPM).
 
 
Egy extra biztonsági réteg hozzáadása
A TPM egy különálló kriptográfiai processzor, amely egy külön NYÁK-lapon található - ez csatlakozik az alaplaphoz. A TPM biztonságosan tárolja a titkosítási kulcsot, amelyet egy erre kifejlesztett titkosító szoftverrel lehet készíteni - ilyen például a Windows BitLocker. Enélkül a kulcs nélkül a felhasználó PC-jén tárolt adatok titkosítva maradnak, vagyis biztonságban lesznek az illetéktelen hozzáféréstől, felhasználástól.
Ez azt jelenti, hogy amikor TPM-t használsz, PC-d nem csupán a külső szoftveres fenyegetéstől lesz védett, de a fizikai lopástól is. A GIGABYTE TPM GC-TPM2.0 SPI 2.0 egy SLB9670 chipre épül, amely fejlett, 2048 bites kriptográfiai processzor az Infineon®-tól. Az Infineon SLB9670 processzor a legfrissebb iparági szabványoknak megfelelő, a TPM 2.0-vel és a Common Criteria (EAL4+) szabvánnyal is kompatibilis.


Ez a processzor egy katonai szintű titkosítási kulcsot hoz létre, amely lehetővé teszi a merevlemez titkosítását a Windows BitLocker segítségével, illetve online identitásodnak ellenőrzését biztosítja az online feladatok során, mint például online banking.
A GC-TPM2.0 SPI 2.0 kompatibilis azon GIGABYTE alaplapokkal, amelyek tartalmaznak egy TPM érintkezősort.
 
Vezérlő: SLB9670 FW7.63
Interfész: SPI busz
 
* A támogatási lista változhat az alaplap specifikációjától függően.

A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Approx! APPPCI2S 2x soros port PCI kártya

Approx! APPPCI2S 2x soros port PCI kártya
Állapot: rendelhető (3-5 nap)
Nettó
2 448 Ft
Bruttó
3 109 Ft