Infolex Webshop

Blog

Hogyan válasszunk monitort?

Hogyan válasszunk monitort?A monitorválasztás legalább olyan fontos és összetett procedúra, mint a televízió-vásárlás. Képátlót, felbontást, csatlakozókat, kialakítást és számos egyéb kritériumot kell megvizsgálnunk, mielőtt választunk. Aktuális cikkünkben tehát a monitorválasztásban szeretnénk segíteni Neked.

monitor, gamer, multimédiás, , full hd, ips
Ezt a 4 kérdést fel kell tenned, mielőtt laptopot vásárolnál

Ezt a 4 kérdést fel kell tenned, mielőtt laptopot vásárolnálManapság egyre kevesebben vásárolnak asztali számítógépeket, hiszen ezek helyét átvették a hordozható laptopok. Mielőtt azonban kiválasztod a számodra ideális típust, érdemes feltenned magadnak ezt a négy kérdést.

laptop, gamer laptop, notebook, kijelző, processzor, videokártya,
Hogyan válasszunk nyomtatót?

Hogyan válasszunk nyomtatót?Egy otthoni nyomtató számos előnnyel járhat, különösen akkor, ha olyan munkát végzel, amely során még a digitális korban is elengedhetetlen a papírra nyomtatott munkák leadása. Ezenfelül egyetemi hallgatók számára is hatalmas segítség lehet egy saját nyomtató, hiszen így a kötelező beadandók otthon is kinyomtathatók.

nyomtató, színes nyomtató, lézer nyomtató
10 + 1 tipp billentyűzet vásárláshoz

10 + 1 tipp billentyűzet vásárláshozAmennyire egyszerűnek tűnik, valójában annyira nehéz kiválasztani a legmegfelelőbb billentyűzetet. Ahhoz, hogy te megtaláld a számodra tökéletes darabot, 11 hiánypótló tippel járulunk hozzá.

billentyűzet, hardver, periféria, gamer billentyűzet, világító, vezetékes, wifi