Infolex Webshop

Blog

Így lesz az okosóra a barátod

Így lesz az okosóra a barátodSzerencsére ma már nincsenek az egekben az okosóra árak, így te is megengedheted magadnak, hogy vegyél egyet. Kérdés, hogy valóban szükséged van-e rá, és hogy mit profitálhatsz a használatából? Nézzük csak!

okosóra, használat, praktikus, lépésszámláló, kamera, bluetooth,
3 kérdés, amit fel kell tenned, mielőtt videókártyát vásárolsz

3 kérdés, amit fel kell tenned, mielőtt videókártyát vásárolszA videókártya vagy más néven grafikus kártya az egyik legsarkalatosabb pont, amikor egy számítógép teljesítményét határozzuk meg. Ez a számítógép megjelenítésért felelős egyik legfőbb alkatrésze. Feldolgozza a számítógép által küldött képi információkat, és analóg jelekké átalakítva továbbítja a monitornak. Számtalan típusból választhatsz, és mindegyik más-más teljesítményre képes. Lássuk, mit kell feltétlenül tudnod, mielőtt videokártyát vásárolsz.

videókártya, videokártya, grafikus kártya, játékosok, irodai, memória,
Miért jó és hogyan válasszak gamer széket?

Miért jó és hogyan válasszak gamer széket?Évekkel ezelőtt még csak az igazán hardcore játékosok vásároltak gamer székeket. Ezek kialakítása és design-ja ugyanis kimondottan egyedi, így sokan attól féltek, hogy a szék elcsúfítja a szobát. Manapság azonban már egyre szélesebb körben válnak népszerűvé a különféle gamer székek. De miért jók ezek az ülések, és egyáltalán mire kell figyelnünk vásárlást előtt?

gamer szék, kialakítása, design, gaming szék, háttámla, állítható,
Mi alapján válassz Wi-fi routert?

Mi alapján válassz Wi-fi routert?A vezeték nélküli mikrohullámú kommunikációt (WLAN) lehetővé tevő eszköz a Wi-Fi router. Ma már gyakorlatilag minden internetszolgáltatással rendelkező család otthonában jelen van, hiszen e nélkül az okostelefonok és laptopok valódi előnyeit nem is élvezhetnénk igazán. De mit érdemes figyelembe venni, mielőtt routert vásárolunk? Aktuális cikkünkben ezzel foglalkozunk.

wi-fi router, internet, tűzfal, sebesség, full hd, streaming, megabit, gigabit,
Hogyan válasszunk monitort?

Hogyan válasszunk monitort?A monitorválasztás legalább olyan fontos és összetett procedúra, mint a televízió-vásárlás. Képátlót, felbontást, csatlakozókat, kialakítást és számos egyéb kritériumot kell megvizsgálnunk, mielőtt választunk. Aktuális cikkünkben tehát a monitorválasztásban szeretnénk segíteni Neked.

monitor, gamer, multimédiás, , full hd, ips
Ezt a 4 kérdést fel kell tenned, mielőtt laptopot vásárolnál

Ezt a 4 kérdést fel kell tenned, mielőtt laptopot vásárolnálManapság egyre kevesebben vásárolnak asztali számítógépeket, hiszen ezek helyét átvették a hordozható laptopok. Mielőtt azonban kiválasztod a számodra ideális típust, érdemes feltenned magadnak ezt a négy kérdést.

laptop, gamer laptop, notebook, kijelző, processzor, videokártya,
Hogyan válasszunk nyomtatót?

Hogyan válasszunk nyomtatót?Egy otthoni nyomtató számos előnnyel járhat, különösen akkor, ha olyan munkát végzel, amely során még a digitális korban is elengedhetetlen a papírra nyomtatott munkák leadása. Ezenfelül egyetemi hallgatók számára is hatalmas segítség lehet egy saját nyomtató, hiszen így a kötelező beadandók otthon is kinyomtathatók.

nyomtató, színes nyomtató, lézer nyomtató
10 + 1 tipp billentyűzet vásárláshoz

10 + 1 tipp billentyűzet vásárláshozAmennyire egyszerűnek tűnik, valójában annyira nehéz kiválasztani a legmegfelelőbb billentyűzetet. Ahhoz, hogy te megtaláld a számodra tökéletes darabot, 11 hiánypótló tippel járulunk hozzá.

billentyűzet, hardver, periféria, gamer billentyűzet, világító, vezetékes, wifi