Infolex Webshop

Blog

Jövő a konyhában, avagy az okos háztartási eszközök


A smart szó mindannyiunk számára ismerős ha telefonról, tévéről beszélünk, de mi a helyzet a konyhával? Nos, ez a szó ott is kezdi megvetni a lábát és lassan mindenki számára elérhetővé válnak a legokosabb konyhai eszközök. Ebben a blogbejegyzésünkben utópisztikus utazáshoz hasonló kalandra hívunk mindenkit és a webshopunk új „otthon” termékei jövőjét tekintjük át, ami már lehetséges, hogy nem is olyan távoli.

Jövő a konyhában, avagy az okos háztartási eszközök

Blogbejegyzésünk első részében az okos hűtő funkcióit vesszük górcső alá

Mindannyiunk számára ismerős lehet az érzés, amikor reggel, még félig csukott szemmel a konyha irányába „csoszogunk” az első kávénkért, majd a hűtőajtót kinyitva kijózanító felismerésben lesz részünk. Elfogyott a tej! Ettől az élménytől az egész napunk hangulata elromlhat. Nos, a jövőben ez miatt valószínűleg nem kell fájjon a fejünk, ugyanis az okos hűtő esetében ez elképzelhetetlen forgatókönyv, hiszen a leghasznosabbnak tűnő funkciójuk az lesz, hogy a kijelzőn keresztül újra rendelhetjük a tejet, amikor kidobjuk az üres dobozunkat. A megrendelés befut majd a kedvenc élelmiszerláncunkhoz, összepárosítva a banki adatainkkal pedig máris magától megrendeli a rendszer az előre beállított mennyiséget, vagy az előző havi fogyasztási szokásaink statisztikái alapján megbecsült darabszámot. A hűtőn található kijelzőn már manapság is hagyhatunk magunknak üzeneteket, de a jövőben ígérkező fejlesztéseknek köszönhetően ennél sokkal többre lehet képes a hűtőnk.
A következő blogbejegyzésünkben további okos konyhai eszközökről olvashattok, addig pedig böngésszétek webshopunk új kínálatát otthon kategóriában: https://www.infolex.hu/


< vissza