Infolex Webshop

Sencor ASZALÓ (SFD 757GG)

Gyártó: Sencor
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX194103


Termékleírás

  • 5 db szárító szita, alaptartozék
  • Helytakarékos üzemeltetés, kevesebb szita használatával
  • A szárító szita átmérője: 23 cm

A Sencor SFD 757GG aszaló 5 db szárító tálcával rendelkezik. A tálcák 230 mm átmérővel rendelkeznek és a szárítási szintek manuálisan állíthatók. Segítségével különböző aszalt gyümölcsöket, gyógynövényeket, gombákat, húsokat vagy akár halakat száríthatunk. A beépített ventilátor gondoskodik az egyenletes szárításról mindegyik szinten, a szárító sziták rácsának kialakítása pedig megakadályozza a penész keletkezését és optimalizálja a légáramlást. Az átlátszó borítás lehetővé teszi a szárítási folyamat teljeskörű ellenőrzését.
 
Zöldségek és gombák
Minden lehetséges módon imádni fogja a zöldségchipset. Készítsen kiváló házi fűszereket is az ételek tökéletes ízéhez, gombát sűrű levesekhez vagy paradicsomot az olasz konyhához.

Gyógynövények és virágok
Készítsen gyógynövényeket a kertből a téli szezonra. Csakúgy, mint a frisseket, ezeket is többféleképpen kombinálhatja teákba, ételek ízesítésére, illetve különféle olíva- és illóolajok ízesítésére.

Gyümölcs
Élvezze mindenféle gyümölcs ízének robbanását, akár külön csemegeként, akár joghurtokhoz, zabkásákhoz, teákhoz, fagylaltokhoz adva.

Hús
Szárítsa kedvenc minőségi húsdarabjait otthon. Élvezze a páratlan, fehérjével és energiával teli snackeket útközben.

Magvak, diófélék és különféle szárított finomságok
Az ételszárítóval különféle finomságokat készíthet, például kókuszos vagy fahéjas almapüréből készült finom habcsókokat, banán- és zabpogácsákat, különféle müzlikhez.

TIPPEK ÉS TANÁCSOK
A tökéletes szárítási folyamat érdekében javasoljuk, hogy jó minőségű, friss és alaposan megmosott élelmiszereket válasszon. Az alma elkészítése esetén távolítsa el a gyümölcs héját, vágja szeletekre, és közvetlenül szárítás előtt áztassa be két percig. Ezután hagyja a szárítóban. A szárításhoz olyan gombát válasszon, amely fiatal és friss. A száradási idő a mérettől függ, de általában 3-10 óra alatt tudja megszárítani a gombát.

EGYENLETES SZÁRÍTÁS MINDEN SZINTEN
A szárítógép közepén egy beépített ventilátor található, amely biztosítja az összes behelyezett hozzávaló egyenletes szárítását. A ventilátor meleg levegőt hoz létre a felső emeletekre és az oldalakra egyaránt. A sziták közötti magasságot 3 cm-re állíthatja, így minden méretű finomság elfér a szárítóban.

CSENDES ÉS ENERGIATAKARÉKOS
A 250 W-os energiafogyasztása rendkívül alacsonynak számít. Nagy előnye a nagyon halk működés, mivel a szárító maximális zajszintje eléri a 20 dB(A).


MŰSZAKI PARAMÉTEREK

  • Sziták száma: 5
  • Hőbiztosíték: Igen
  • Teljesítmény (W): 250 W
  • Magasság: 23 cm
  • Szélesség: 23 cm
  • Mélység: 23 cm
  • Tömeg: 1,3 kg

Nettó: 10 944 Ft

Bruttó: 13 899 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Mpm ASZALÓGÉP (MSG-01)

Mpm ASZALÓGÉP (MSG-01)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
10 629 Ft
Bruttó
13 499 Ft

Sencor GYÜMÖLCSASZALÓ (SFD750WH)

Sencor GYÜMÖLCSASZALÓ (SFD750WH)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
10 102 Ft
Bruttó
12 830 Ft

Gallet ASZALÓGÉP (DES121)

Gallet ASZALÓGÉP (DES121)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
11 973 Ft
Bruttó
15 206 Ft

Sencor ASZALÓ (SFD 757GG)

Sencor ASZALÓ (SFD 757GG)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
10 944 Ft
Bruttó
13 899 Ft