Infolex Webshop

Sencor ASZALÓ (SFD 950SS)

Gyártó: Sencor
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX194104

Termékleírás

  • 5 hőálló műanyag tálca a maximális komforthoz
  • Helytakarékos üzemeltetés, kevesebb szita használatával (egy szitával is működtethető)
  • A szárítóállvány mérete: 29 x 20 cm


A Sencor SFD 950SS aszaló 5 db szárító tálcával rendelkezik. A tálcák 29 x 20 cm mérettel rendelkeznek és a szárítási szintek manuálisan állíthatók (16 vagy 29 mm). Segítségével különböző aszalt gyümölcsöket, gyógynövényeket, gombákat, húsokat vagy akár halakat száríthatunk. A beépített ventilátor gondoskodik az egyenletes szárításról mindegyik szinten, a szárító sziták rácsának kialakítása pedig megakadályozza a penész keletkezését és optimalizálja a légáramlást. Az átlátszó borítás lehetővé teszi a szárítási folyamat teljeskörű ellenőrzését.

HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEK
Az interneten számos receptet találhat, amelyek felhasználhatók az aszaláshoz. Keverje össze kedvenc gyümölcsét, legyen az erdei, trópusi vagy bármilyen szezonális, és adja hozzá a kedvenc illatos fűszereit. A tágas szárítósziták 29 x 20 cm méretűek, így nagyobb mennyiségű szárítási alapanyagot tudnak befogadni. A szárítógép házába épített ventilátor egyenletesen oszlatja el a meleg levegőt a szárító minden emeletén. Mindezt a speciális rácsszerkezete teszi lehetővé.

Hús
Szárítsa kedvenc minőségi húsdarabjait otthon. Élvezze a páratlan, fehérjével és energiával teli snackeket útközben.

Gyümölcs
Élvezze mindenféle gyümölcs ízének robbanását, akár külön csemegeként, akár joghurtokhoz, zabkásákhoz, teákhoz, fagylaltokhoz adva.

Zöldségek és gombák
Minden lehetséges módon imádni fogja a zöldségchipset. Készítsen kiváló házi fűszereket is az ételek tökéletes ízéhez, gombát sűrű levesekhez vagy paradicsomot az olasz konyhához.

Gyógynövények és virágok
Készítsen gyógynövényeket a kertből a téli szezonra. Csakúgy, mint a frisseket, ezeket is többféleképpen kombinálhatja teákba, ételek ízesítésére, illetve különféle olíva- és illóolajok ízesítésére.

Magvak, diófélék és különféle szárított finomságok
Az aszalóval különféle finomságokat készíthet, például kókuszos vagy fahéjas almapüréből készült finom habcsókokat, banán- és zabpogácsákat, különféle müzlikhez.
 
Egyenletes szárítás minden szinten
A szárítógép közepén egy beépített ventilátor található, amely biztosítja az összes behelyezett hozzávaló egyenletes szárítását. A ventilátor meleg levegőt hoz létre a felső emeletekre és az oldalakra egyaránt. A sziták közötti magasságot 16 vagy 19 mm-re állíthatja, így minden méretű finomság elfér a szárítóban.
 
Csendes és energiatakarékos
A készülékek működési zajszintje 20 dB. Ez egy rendkívül alacsony zajszint, amely nem zavarja semmiben sem, annak ellenére, hogy több órán át működik. Nem kell aggódnia a nagy villamosenergia-fogyasztás miatt, az energiafogyasztása 230–250 W.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

  • Sziták száma: 5
  • Hőbiztosíték
  • Teljesítmény (W): 240 W
  • Magasság: 27,5 cm
  • Szélesség: 29,9 cm
  • Mélység : 21,6 cm
  • Szín: Fekete/rozsdamentes acél
  • Tömeg: 2 kg

Nettó: 14 314 Ft

Bruttó: 18 179 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Sencor ASZALÓ (SFD 950SS)

Sencor ASZALÓ (SFD 950SS)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
14 314 Ft
Bruttó
18 179 Ft

Sencor GYÜMÖLCSASZALÓ (SFD851GR)

Sencor GYÜMÖLCSASZALÓ (SFD851GR)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
13 471 Ft
Bruttó
17 108 Ft

Mpm ASZALÓGÉP (MSG-06)

Mpm ASZALÓGÉP (MSG-06)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
15 333 Ft
Bruttó
19 473 Ft

Mpm ASZALÓGÉP (MSG-02)

Mpm ASZALÓGÉP (MSG-02)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
14 548 Ft
Bruttó
18 476 Ft