Infolex Webshop

NEDIS SmartLife kültéri kamera Wi-Fi Full HD 1080p Dönthető billenthető IP65 Max. akku élettartam: 5 Hónap Felhőalapú Tá

Gyártó: Nedis
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX214114

Ez a Nedis SmartLife Full-HD Wi-Fi újratölthető pásztázó és dönthető kültéri IP-kamera lehetővé teszi, hogy lássa, mi történik a ház körül, függetlenül attól, hogy közvetlen veszély fenyegeti-e, vagy egyszerűen csak teljesen biztonságban szeretné érezni magát. A kamera nagy rugalmassággal rendelkezik, és napelemmel és akkumulátorral van felszerelve, ideális, ha a közelben nincs hálózati aljzat. Vízálló házának (IP65) köszönhetően az intelligens kamera védve van a víztől, ezért gond nélkül felszerelhető egy külső homlokzatra. A kamera egyszerűen csatlakoztatható a meglévő Wi-Fi hálózathoz, hogy figyelemmel kísérje házát vagy kertjét, és bármilyen hangot vagy mozgást rögzítsen, akár otthon, akár úton van. A Nedis SmartLife alkalmazás értesíti Önt mozgás esetén, így időben beavatkozhat.

Akkumulátorral működő
Miután feltöltötte a kamerát, készen áll arra, hogy biztonsági kameraként használja, vagy szorosan figyelemmel kísérje a holmiját. A felvételek számától függően egyetlen töltéssel néhány hónapig tarthat. Átlagosan napi 10 esemény rögzítésekor az akkumulátor legfeljebb 5 hónapig tart. De a napelemmel kombinálva az akkumulátor mindig fel lesz töltve. Ezt befolyásolhatja a hőmérséklet.

Full HD felbontás
A Nedis SmartLife alkalmazáson keresztül valós időben figyelhet és reagálhat mindenre, amit lát. A 350°-os elforgatás és a 70°-os döntés nagyobb rugalmasságot biztosít a tökéletes kép eléréséhez. A micro SD nyílásnak köszönhetően a felvételeket micro SD kártyán tárolhatja 128 GB-ig (nem tartozék). Full HD felbontásban (1920x1080 pixel) rögzít a rögzített képek teljes tisztasága érdekében. Lehetőség van arra is, hogy a videóanyagot az alkalmazásunkba mentse egy felhőalapú megoldáson keresztül (előfizetéses alapú).

Reagál a mozgásra
A kamera reagál a mozgásokra, így amikor valaki elhalad a Wi-Fi kamera mellett a 120 fokos látómezőben, akkor reagál. Az AI Human Motion Detection funkciónak köszönhetően elemzi a személyek alakját, lehetővé téve, hogy úgy állítsa be, hogy csak az emberek mozgását érzékelje, megkímélve magát a felesleges riasztásoktól. Ha akarja, automatikusan elindítja a felvételt, és emellett push értesítést kap okostelefonjára. Az értesítések felugró üzenetként jelennek meg okostelefonján anélkül, hogy meg kellene nyitnia az alkalmazást. Ez azt jelenti, hogy azonnal tájékoztatjuk, és nagyon gyorsan tud reagálni. A többfelhasználós funkció lehetővé teszi, hogy akár több ember is hozzáférjen egyszerre a kamerához.

Éjszakai látás
A kamera még éjszaka is tisztán lát, mivel a színes éjjellátó funkció kb. 10,0 méteres hatótávolságot kínál. A kamera reflektor funkcióval rendelkezik, hogy éjszaka lássa a színeket a 4 db továbbfejlesztett IR LED-nek és a 4 db spotlámpáknak köszönhetően.

Kétirányú kommunikáció
A Wi-Fi kamera mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve, zajszűréssel. A kétirányú hangkommunikáció tökéletesen működik, hogy beszéljen valakivel, aki a kamera közelében van. Így akkor is beszélhetsz vele, amikor nem vagy otthon. A kamera 120°-os széles látószögű kameralencsével rendelkezik. Ez nagyon nagy megfigyelési sugarat tesz lehetővé. Emellett a kamera támogatja a riasztási és sziréna funkciót is a behatolók elrettentésére.

Könnyen beállítható
A Wi-Fi kamera átjáró nélkül telepíthető, és közvetlenül a vezeték nélküli hálózatba integrálható – ez leegyszerűsíti a telepítést és további költségeket takarít meg. Külső antennával van ellátva, amely a Wi-Fi jelet akár 70 méterre is javíthatja nyílt térben és akár 15 méterre a falon. A fényképezőgép újratölthető akkumulátorokon keresztül kapja az áramot, vagy a mellékelt napelemmel tölthető. Ezért akkor is beállíthatja a Wi-Fi kamerát, ha nincs hálózati aljzat a közelben. A fali, mennyezeti kameratartó a kamera elhelyezéséhez a ház falához tartozik, de egy heveder is, amellyel például a kamerát egy fához rögzítheti.

A Nedis SmartLife-ról
A Nedis SmartLife Wi-Fi termékek könnyen telepíthetők, és


Nettó: 41 859 Ft

Bruttó: 53 161 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek