Infolex Webshop

Philips DECT TELEFON fehér 500mAh (D4701W/53)

Gyártó: PHILIPS
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX234616

Hívóazonosító – így mindig tudja, hogy ki hívja Önt
Néha jó tudni még a hívás fogadása előtt, hogy ki a hívó fél. A Hívóazonosító funkció segítségével megtekintheti, hogy ki van a vonal másik végén

Alacsony sugárzás és energiafelhasználás
A Philips telefonok energiatakarékosak, és tervezésük során fontos szempont volt a környezet megóvása.

Szabadon álló kézibeszélő, hangszóróval az egyszerűen kihangosítható hívásokhoz
A kéz nélküli üzemmód beépített hangszóró segítségével erősíti fel a hívó hangját, így telefonálás közben nem kell a telefont a füléhez szorítania. Ez a funkció leginkább konferenciabeszélgetések esetén hasznos, vagy több párhuzamos feladat végzése esetén.

HQ-Sound: kiváló akusztikai kialakítás a fantasztikus hangminőség érdekében
Philips vezeték nélküli telefonok HQ-Sound technológiával: a Hi-Fi audiotermékek és csúcskategóriás fejhallgatók terén szerzett több évtizedes fejlesztési tapasztalataink, és úttörő jelentőségű innovációink révén a DECT telefonjaink kiváló hangtisztaságot kínálnak. A hangminőség javítása terén akusztikai mérnökeink és terméktervezőink mindenre gondoltak – kiváló minőségű alkatrészek, digitális jelfeldolgozás, precíz akusztikai tervezés, fejlett tesztelés és finomhangolás. Az eredmény az éles, tiszta és élethű hang. A hang, amely annyira jó és természetes, hogy majdnem olyan hatást kelt, mintha személyesen jelen lenne a beszélgetőpartnere.

Adatbiztonsági beállítások: híváskorlátozás, csendes üzemmód, hívásletiltás
A feketelista korlátozza a megadott telefonszámokról vagy bizonyos számokkal kezdődő telefonszámokról érkező hívásokat, hogy távol tartsa Öntől a kéretlen telefonhívásokat. 4 számsort tilthat le. Mindegyik számsor 1–24 számjegyből állhat. Olyan bejövő hívás esetén, amelyik ezen számok egyikével kezdődik, vagy a 4 hívószám egyikével pontosan megegyezik, a telefon nem fog csengeni. Csendes üzemmóddal letilthatja a csengőhangokat bizonyos időszakokra, hogy élvezhesse a csendet és a nyugalmat. A híváskorlátozás funkciónak köszönhetően adott telefonszámok vagy bizonyos számjegyekkel kezdődő telefonszámok letiltásával elkerülheti, hogy azok magas telefonszámlát okozzanak.

Az Ön hangbeállításainak megfelelő MySound profilok
A hangérzékelés szubjektív, mindenkinek vannak saját kedvelt beállításai. A MySound minden beszélgetést személyessé tesz azáltal, hogy Ön kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő hangprofilt: Tiszta – a beszéd élesebben és tisztábban hallható; Lágy – barátságos, lágyabb hangok; Meleg – a beszéd barátságos és meleg tónusban hallható.

A kétmezős bejegyzések használatával egy partnerhez 2 telefonszám rendelhető
Napjainkban a legtöbb embernek több kapcsolattartási száma van. A partnerlista egyszerűbbé teszi telefonos partnereinek kezelését. Egyszerűen elmenthet két telefonszámot a három különböző névmező (otthoni, munkahelyi vagy mobil) alá.

Billentyűzet-háttérvilágítás a gyors működtetéshez, még sötét szobában is
A lágy, fehér háttérvilágítás révén rossz fényviszonyok között és éjszaka is könnyen olvashatók a billentyűkön lévő karakterek.

Akár 16 órányi beszélgetés egyetlen feltöltéssel

Hang

  • Hangprofil: MySound
  • Hangerőszabályzó a kézibeszélőn
  • Csengőhangok a kézibeszélőn: 10, polifonikus
  • HQ-Sound

Kényelem

Hasonló termékek

Panasonic DECT TELEFON (KXTGA681FXB)

Panasonic DECT TELEFON (KXTGA681FXB)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
12 507 Ft
Bruttó
15 884 Ft

Philips DECT TELEFON fehér 500mAh (D4701W/53)

Philips DECT TELEFON fehér 500mAh (D4701W/53)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
12 870 Ft
Bruttó
16 345 Ft

Gigaset E290 fekete dect telefon

Gigaset E290 fekete dect telefon
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
12 858 Ft
Bruttó
16 330 Ft

Philips DECT TELEFON fekete 300mAh 2 kézibeszélő (D1602B/53)

Philips DECT TELEFON fekete 300mAh 2 kézibeszélő (D1602B/53)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
12 870 Ft
Bruttó
16 345 Ft