Infolex Webshop

AVerMedia ER130 EzRecorder 130 Capture Box (61ER1300A0AC)

Gyártó: AVerMedia
Garancia: 24 hónap
Cikkszám: IX22051

AVerMedia ER130 EzRecorder 130 Capture Box
(61ER1300A0AC)

Könnyű és hordozható, az EzRecorder 130 felhasználó barát beállítási rendszerével csak egy USB tárhelyet igényel. Másik nagy előnye az EzRecorder 130-nak a PC független működés. Egyszerűen csatlakoztassa az EzRecorder 130-at egy HDMI videóforráshoz és tárolja a HD képanyagot azonnal akár 1080p 30fps minőségben. Kedvenc programjainak elmentése már könnyebb és élvezheti az azonnali visszajátszást!

Időzítse a főműsoridőt
A legújabb epizód megőrzése, a hét foci meccsének megnézése, vagy naprakésznek lenni bármely TV sorozatban nem jelenthet többé időzavart. Csak kapcsolja be az STB-t (beltéri egység) és állítsa be a kívánt műsor csatornájára. Ezután, az EzRecorder 130 gondoskodik a műsor felvételéről, az időzítésnek megfelelően!

Örökítse meg a legkedvesebb pillanatokat: megállítás és képkészítés
Csökkentse a felvétellel járó vesződségeket azzal, hogy csak azt veszi fel, amire szüksége van! A szüneteltetésnek és folytatásnak köszönhetően, a videó egyetlen egységként lesz mentve, függetlenül a megszakításoktól. A szüneteltetésen túl, az EzRecorder 130 képlövés funkciót is kínál. A pillanat jobb megörökítéséhez, képet is készíthet egy képkockáról visszajátszás közben.

Megtekintés és utó-szerkesztés az eszközön
Végezze el az utolsó simításokat az EzRecorder 130 utó-szerkesztési opciójával. A beépített videó szerkesztővel kivághatja a nem kívánt részeket és újra összeillesztheti a részeket – számítógép nem szükséges!

http://www.avermedia.com/hu/gaming/product/game_capture/ezrecorder_130


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek