Infolex Webshop

AVerMedia C285 Game Capture HD II Capture Box (61C2850000AD-CED)

Gyártó: AVerMedia
Garancia: 24 hónap
Cikkszám: IX22055

AVerMedia C285 Game Capture HD II Capture Box
(61C2850000AD-CED)

Saját csatornád elindítása tulajdonképpen egyszerűbb, mint azt gondoltad. Minden amire szükséged van az a játékod, hálózati kapcsolat és egy Game Capture HD ll.

Felvétel, Kommentálás, Szerkesztés & Feltöltés PC nélkül
A hősi pillanatok megérdemlik, hogy emlékezzünk rájuk: egy legendás mérkőzés, egy átfordított csata vagy egy szuper gyors futam. A Game Capture HD II a legjobb Konzoltárs ami segít neked összegyűjteni és megosztani a játék eseményeket. Egyszerűen csatlakoztatsd a játék konzolodhoz illetve a HDTV-hez, és a 1080p játék felvétel csak egy gomnyomásra van. Képzeld, nincs szükséged PC-re hozzá!

Hang Kommentár
Egyszerűen csatlakoztatsd a mikrofont és rakd fel a fülhallgatót, élő kommentárt adhatsz hozzá a felvételedhez játék közben! A Game Capture HD II lehetővé teszi a hangerő beállítását is a felvétel megkezdése előtt. Ez megkímél az utószerkesztés fáradalmaitól.

Többször vághatsz egy Videó Klipet
Képzeld el a videó szerkesztést számítógép nélkül! A Game Capture HD II beépített videó szerkesztővel érkezik, lehetővé téve a többszörös videó vágást közvetlenül a TV-n. Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod és eltávolítod a nem kívánt részeket a klipből. A Videó szerkesztés soha nem lehet könnyebb.

Videó Feltöltés YouTube-ra
Meg akarod osztani játékod? Megoldottuk. A Game Capture HD II közvetlenül kapcsolódni tud a YouTube csatornádhoz és megoszthatod a játékmenetet egyenesen a dobozból. Könnyedén bizonyíthatod tudásod szuper minőségi játék felvételeiddel.

GameMate App
A GameMate egy iOS/Android App a Game Capture HD II készülékhez tervezve. Miután párosítottad a Game Capture HD II-vel, egy kiegészítő monitorrá alakítja az okostelefonod, amin ellenőrizheted a felvétel státuszt és a hátramardt HDD helyet. Távirányítóként is funkcionál felvételhez, képkészítéshez, visszajátszáshoz és fájl kezeléshez. Ezenkívűl a GameMate-el megoszthatod videóidat a YouTube-on és feltöltheted képeidet Facebookra. Tökéletesen kiegészíti amit a Game Capture HD II tud.

http://www.avermedia.com/hu/gaming/product/game_capture/game_capture_hd_ii


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek