Infolex Webshop

AVerMedia GL310 Live Gamer Portable LITE Capture Box (61GL3100A0AD)

Gyártó: AVerMedia
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX22057

AVerMedia GL310 Live Gamer Portable LITE Capture Box
(61GL3100A0AD)

Követve a sikeres LGP-t, az LGP LITE nem csak megtartotta az eredeti HD videó megőrzésének képességét, de szintén rendelkezik egy gyors gombbal az eszközön az 1-kattintásos felvételhez és streamhez. Nincs többé bonyolult gyorsgomb beállítás, csak koncentrálj a játékodra!

Rugalmasság
Az LGP Lite USB felülettel rendelkezik és tökéletesen együtt dolgozik PC-vel vagy notebookal. A felbontások széles skálájának támogatásával és a HDMI bemenetekkel, a LGP Lite rugalmas csatlakoztathatóságot biztosít a különböző játék platformokhoz, és lehetővé teszi a játék felvételt és streamet Xbox One/ 360, PlayStation 4, Wii U és akár játék PC eszközökről.

Gyors Gomb & LED Indikátor
Megosztani a játékmeneteket az LGP LITE-el nem is lehetne könnyebb. Egyetlen gombnyomással a Gyors Gombon, a felvétel vagy közvetítés azonnal elindul. A Gyors Gomb egy LED indikátorként is funkcionál, a világítás színe és ereje tudatja veled egyetlen pillantással milyen munka van folyamatban.

Mini Eszköz, Mega Teljesítmény
LGP LITE kiteljesíti azt, amire gamerként képes vagy. Az LGP LITE-al, felveheted minden játékmeneted, közzé teheted, saját kommentárt adhatsz hozzá, hogy megmutatsd milyen jó vagy, és akár rendezhetsz egy LAN partyt az esemény élő közvetítésével.

http://www.avermedia.com/hu/gaming/product/game_capture/lgp_lite

Videó a termékről:

A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek