Infolex Webshop

Asus Cerberus GeForce GTX 1050 Ti Advanced Edition (CERBERUS-GTX1050TI-A4G) 4GB GDDR5 videokártya

Gyártó: Asus
Garancia: 3 év
Cikkszám: IX50557

Asus Cerberus GeForce® GTX 1050 Ti Advanced Edition 4GB GDDR5 videokártya

Az ASUS Cerberus GeForce® GTX 1050 Ti Advanced Edition 4GB GDDR5 kártya szigorú tesztelése garantálja a nagyobb megbízhatóságot és teljesítményt.

  • Jócskán teszteltük az olyan legfrissebb csúcsjátékokkal, mint a League of Legends, az Overwatch vagy a PlayerUnknown’s Battlegrounds.
  • Az erős hátlap merevíti a NYÁK-lapot, ez testesíti meg külsőleg Cerberust, a hatalmas őrzőt.
  • A dupla ventilátoros kialakítás kétszer jobb légáramlást eredményez.
  • Az IP5X tanúsítvánnyal rendelkező ventilátorok porvédettek, emiatt hosszabb élettartamúak.
  • Kényelmes „plug and play” játék kiegészítő tápegység szükségessége nélkül.
  • Az iparági különlegesség Auto-Extreme technológia és a Super Alloy Power II biztosítja a kiemelkedő minőséget és fantasztikus megbízhatóságot.
  • Növeld meg a teljesítményt a GPU Tweak II-vel, szüntesd meg az akadozást a wtfast használatával, és közvetítsd játékot élőben az XSplit Gamecasterrel.

Non-stop játékhoz készült
Az ASUS Cerberus GeForce® GTX 1050 Ti a véget nem érő játékhoz szükséges fokozott megbízhatóságot és játékteljesítményt szem előtt tartva tervezett erős grafikus kártya. A kártyát a legfrissebb játékokkal teszteltük, és kiterjedt megbízhatósági vizsgálatokkal igazoltuk, hogy erős terhelés alatt tizenötször hosszabb élettartamú, mint az iparági átlag.

Erős és kemény
A Cerberus GeForce® GTX 1050 Ti erős hátlemezzel készül, amelynek kettős feladata van: védi a kártya hátoldalán található érzékeny alkatrészeket, illetve erősebbé teszi az áramköri lapot. A merev hátlemezt csodás vörös vonalak díszítik — Cerberust, a szigorú őrzőt szimbolizálják.

Hosszabb játék — garantáltan!
Kiterjedt teljesítménytesztjeink és stressztűrési vizsgálataink a legfrissebb csúcsjátékok — pl. League of Legends, Overwatch, PlayerUnknown's Battlegrounds — bevonásával indulnak. Ezt követik a megbízhatósági próbák, amelyek során 144 órás lemez nélküli rendszertesztelést és 3DMark próbákat végzünk erős terhelés alatt, az iparági átlagot tizenötszörösen meghaladó élettartam biztosításához.

Kétventilátoros hűtés: kétszer nagyobb légáramlás
A mérnökök által gondosan válogatott, két, optimalizált ventilátor kétszer hatékonyabb légáramlást biztosít – a továbbfejlesztett hűtés kellemesebb játék- és számítógépes környezetet eredményez.

IP5X minősítésű porállóság: hosszabb ventilátor-élettartam
A Cerberus GeForce® GTX 1050 Ti ventilátorai az International Protection Marking (IP-kód) szerint IP5X porállósági minősítésűek a nagyobb megbízhatóság és a hosszabb élettartam biztosításához. Ez a szigorú minősítési eljárás garantálja, hogy a ventilátorok teljesítménye még nehéz körülmények között is optimális legyen.

Auto-Extreme technológia: az iparban egyedülálló 100% automatizált gyártási folyamat
Immár minden ASUS grafikus kártya az Auto-Extreme technológia felhasználásával készül. Ez az iparág első olyan, 100%-ban automatizált gyártási eljárása, amelynél felsőkategóriás alapanyagokat használnak egy új minőségi szabvány megteremtéséhez. Az Auto-Extreme technológia garantálja a grafikus kártyák állandó minőségét, megnövelt teljesítményét és hosszabb élettartamát. Ez az innovatív gyártási eljárás emellett környezetbarát is, mert nincs szükség hozzá erős vegyszerekre és mert akár 50%-kal is csökkenti az energiafogyasztást.

3+1 fázisú Super Alloy Power II
Az ASUS mérnökei kiváló minőségű alkatrészekből dolgoztak a grafikus kártya megtervezésénél, hogy ezzel is növelhessék az általános megbízhatóságot. A Super Alloy Power II alkatrészek nagymértékben növelik a hatékonyságot, csökkentik a tápveszteséget, teljes terhelés mellett feleannyira zúgnak, és a korábbi megoldásokhoz képest akár 50%-kal hűvösebben működnek.

Intuitív teljesítményjavítás
A vadonatúj, intuitív felhasználói felülettel újratervezett GPU Tweak II nem csak megkönnyíti a túlhajtást, de sokkal vizuálisabbá is teszi, ugyanakkor nem tűntek el a tapasztalt veteránoknak szóló speciális beállítások sem. Az új Gaming Booster funkció a rendszerteljesítmény maximalizálásában segít a redundáns folyamatok kiküszöbölésével, illetve az összes rendelkezésre álló erőforrás automatikus kiosztásával.

Egy kattintásos teljesítménynövelés

  • Vizuális hatások: az ablakok vizuális hatásainak kikapcsolásával fokozza a teljesítményt.
  • Rendszer szolgáltatások: a Windows szolgáltatások vagy folyamatok automatikus vagy kézi kikapcsolása.
  • Memória töredezettség-mentesítés: a rendszermemória újrarendezése vagy felszabadítása bármilyen művelet bezárása nélkül.

XSplit Gamecaster: azonnali streamelés játék közben
A kártya mellé 14 napos XSplit Gamecaster prémium licenc is jár, amellyel a játékosok egy kényelmes, játékon belül megjelenített rétegen közvetíthetik vagy vehetik fel a játékmeneteket. Ugyanerről a rétegről leolvasható a GPU órajele, a hőmérséklet, valamint a feszültségszabályzó modul és a GPU Tweak II vezérlés adatai, úgyhogy egyszerűen, egyetlen kattintással választható ki a játékprofil vagy turbózható fel a teljesítmény.

https://www.asus.com/hu/Graphics-Cards/CERBERUS-GTX1050TI-A4G/


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

PNY T400 4GB DDR6 videokártya (VCNT400-4GB-PB)

PNY T400 4GB DDR6 videokártya (VCNT400-4GB-PB)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
69 019 Ft
Bruttó
87 654 Ft