Infolex Webshop

AVerMedia GC510 Live Gamer Portable2 Capture Box (61GC5100A0AB)

Gyártó: AVerMedia
Garancia: 24 hónap
Cikkszám: IX53268

AVerMedia GC510 Live Gamer Portable2 Capture Box
(61GC5100A0AB)

A bajnok visszatért. A Live Gamer Portable 2 biztosít mindent, amire szükséged van, sőt még többet is. Streamelj, rögzíts és oszd meg a játékot egyszerűen, stílusosan és menő módon.

A játékrögzítés minden célra megfelelő fegyvere
Az LPG2 egy olyan, minden célra megfelelő rögzítőkártya, amellyel vetélytársaid fölé kerekedhetsz a kiber-térben és a valóságban egyaránt. A továbbfejlesztett RECentral 3 segítségével garantáltan kitűnsz a tömegből, és a sztárok közé emelkedsz.

Azonnali streamelés
Tisztában vagyunk vele, mennyire zavaró, ha mindenféle telepítésre van szükség. Ezt el is felejtheted. Az LPG2 működésre kész.

Rögzíts, miközben úton vagy
Bejárnád a világot az LGP2-vel? A gyorsgombra kattintva elindul a Full HD felvétel, és minden játék rögzítése a microSD kártyára történik. Nincs szükség további hardverre.

Érd el és oszd meg a fájlokat közvetlenül
Ha hazaértél, váltsd az LGP2-t tárolási módra, és így kártyaolvasóként funkcionál. Soha többé nem kell aggódnod amiatt, hogy a kivett kártyák eltűnnek.

Lehelj életet videóidba
Napokat küzdöttél az elkerülő megoldásokkal, órákig böngészted az online oktatóanyagokat, kikérted a szakértők véleményét - hogy hanggal egészíthesd ki a videóidat. Nem kell tovább kutakodnod. A megoldás megérkezett. A duál négypólusú audioport új dimenziót kölcsönöz videóidnak. Indulhat a szórakoztatás.

Kommentár headseten keresztül
Egyedül játszol? Oszd meg érzéseidet, gondolataidat és tippjeidet kedvenc headseteden keresztül. Még egy követési mód is rendelkezésedre áll, hogy ellenőrizhesd az audiokimenet-egyensúlyt.

Konzolon keresztüli Party Chat
Co-op játékot streamelsz? Engedd be a hallgatóságod a csevegőbe, és támogasd a csapatmunkát! Tedd élettelivé a csatornádat, és növeld a népszerűséget a tartalomgazdag szórakoztatással!

Erőteljes streamelő és felvevő szoftver – RECentral 3
A stílusos és robusztus RECentral szempillantás alatt készen áll a profi streameléshez, legyen az a Twitch, YouTube, Facebook vagy más felület.

Élő háttér eltávolítása
Az RECentral most a TriDef SmartCam 14-napos ingyenes próbaverzióját is magába foglalja. Távolítsd el a hátteret valós időben zöld képernyő NÉLKÜL!

Kép a képben
Szabd testre csatornádat most még több tartalommal! Helyezz el webkamerát, videókat, felhívásokat és még sok minden mást! Szórakoztasd a rajongóid.

Interaktív elemek
Vágj fel új előfizetéseiddel a TwitchAlertsre! Csevegőszobád hozzáadásával is lépj kapcsolatba nézőiddel.

Élő háttér eltávolítása
Az RECentral most a TriDef SmartCam 14-napos ingyenes próbaverzióját is magába foglalja. Távolítsd el a hátteret valós időben zöld képernyő NÉLKÜL!

Élő szerkesztés
Nem kell végigpásztáznod többórás felvételeken, hogy megtaláld azokat a releváns részeket. Vágd, rendezd és egyesítsd videóanyagaid még felvétel közben.

Beépített megosztás
Oszd meg csatornádat a közösségi médiában egyetlen kattintással a RECentralból!

http://www.avermedia.com/hu/gaming/product/game_capture/live_gamer_portable_2


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Ingyenes szállítás

AVerMedia GC513 Live Gamer Portable 2 PLUS Capture Box (61GC5130A0AH)

AVerMedia GC513 Live Gamer Portable 2 PLUS Capture Box (61GC5130A0AH)
Állapot: rendelhető (3-5 nap)
Nettó
50 023 Ft
Bruttó
63 529 Ft