Infolex Webshop

AVerMedia GC570 Live Gamer HD 2 interface capture kártya (61GC5700A0AB)

Gyártó: AVerMedia
Garancia: 24 hónap
Cikkszám: IX53270

AVerMedia GC570 Live Gamer HD 2 interface capture kártya
(61GC5700A0AB)

Megérkezett a Live Gamer HD második kiadása! Nagyobb teljesítménnyel és stílusosabb kivitelezésben a Live Gamer HD 2 (LGHD2) egy plug-and-play PCIe-rögzítő fenevad, amely 1080p 60 képkocka/másodperc minőségben rögzít és streamel folyamatos, tömörítetlen, késleltetésmentes játékmeneteket.

1080p60 Tömörítetlen videó
Az LGHD2 sebességre és minőségre termett. Tömörítetlen videófelvételek rögzítésével az LGHD2 leegyszerűsíti a számítógépe által végzett műveleteket és folyamatosabb, tisztább streamelést biztosít 1080p60 minőségben.

Játékra készen: nincs szükség illesztőprogramra
Belefáradtál az illesztőprogramok telepítésébe? Ne aggódj. Az LGHD2-nek nincs szüksége illesztőprogram telepítésére. Helyezd be a PCle-bemenetbe és máris készen áll.

Rugalmas hangkapcsolat
Felvételeknél mindig kapóra jön, ha több audiobeállítás közül választhatunk. Válaszd a digitális kapcsolódást HDMI-n keresztül vagy az analógot 3,5 mm-es porttal és máris rögzíthetsz hangfelvételeket konzolokról, számítógépekről, vagy válaszd akár a kimeneti egységet keverőkhöz hangkeverések készítéséhez – a lehetőségek a te kezedben vannak.

Tömörített videó-kimenet
Tömörítetlen videófelvételek készítése mellett az LGHD2 tömörített videók rögzítésére is alkalmas, amelyek kisebb adatátviteli sávszélességet igényelnek, mely lehetővé teszi több LGHD2 használatát különböző források egy időben történő felvételére.

Lássuk a tervezést
Ha létezik olyan mértani alakzat, amely a játékosokat („gamereket”) képviselheti, akkor az a háromszög – az életerő (egy kör) és a stabilitás (egy négyzet) kombinációja, amely híven ábrázolja a „gamerek” jellemvonásait. Erre a kulcselemre alapozva pedig megalkottunk egy háromszögalakzatokból álló fémhálót. Kiváló minőségű felépítése és stílusos tervezése mellett kitűnő védelmet és szellőzést biztosít, s a LED-világítást is átengedi.

Csomagolás
Ugyanez a design gyönyörű kivitelezésben látható az LGHD2 csomagolásán is. A nagy pontosságú lézer segítségével bemetszett és kivágott háromszög-háló ugyanolyan lenyűgöző a papírborítón, mint a fémhálón. A belső doboz tervezése ugyancsak egy alaposan végiggondolt remekmű. Amint borítójából lassan kicsúsztatjuk, mintázata és ezüstöskék kivitelezése a LED-világítást utánozza. Kicsomagolása a világon egyedülálló élményt nyújt.

Erőteljes streamelő és felvevő szoftver – RECentral 3
A stílusos és robusztus RECentral szempillantás alatt készen áll a profi streameléshez, legyen az a Twitch, YouTube, Facebook vagy más felület.

Élő háttér eltávolítása
Az RECentral most a TriDef SmartCam 14-napos ingyenes próbaverzióját is magába foglalja. Távolítsd el a hátteret valós időben zöld képernyő NÉLKÜL!

Kép a képben
Szabd testre csatornádat most még több tartalommal! Helyezz el webkamerát, videókat, felhívásokat és még sok minden mást! Szórakoztasd a rajongóid.

Interaktív elemek
Vágj fel új előfizetéseiddel a TwitchAlertsre! Csevegőszobád hozzáadásával is lépj kapcsolatba nézőiddel.

Élő háttér eltávolítása
Az RECentral most a TriDef SmartCam 14-napos ingyenes próbaverzióját is magába foglalja. Távolítsd el a hátteret valós időben zöld képernyő NÉLKÜL!

Élő szerkesztés
Nem kell végigpásztáznod többórás felvételeken, hogy megtaláld azokat a releváns részeket. Vágd, rendezd és egyesítsd videóanyagaid még felvétel közben.

Beépített megosztás
Oszd meg csatornádat a közösségi médiában egyetlen kattintással a RECentralból!

http://www.avermedia.com/hu/gaming/product/game_capture/live_gamer_hd_2

Videó a termékről:

Nettó: 48 393 Ft

Bruttó: 61 459 Ft

Állapot: rendelhető (3-5 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Ingyenes szállítás

AVerMedia GC570 Live Gamer HD 2 interface capture kártya (61GC5700A0AB)

AVerMedia GC570 Live Gamer HD 2 interface capture kártya (61GC5700A0AB)
Állapot: rendelhető (3-5 nap)
Nettó
48 393 Ft
Bruttó
61 459 Ft