Infolex Webshop

AVerMedia Live Gamer EXTREME GC550 digitalizáló (61GC5500A0AC)

Gyártó: AVerMedia
Garancia: 24 hónap
Cikkszám: IX53274

AVerMedia Live Gamer EXTREME GC550 digitalizáló
(61GC5500A0AC)

Ultra-alacsony késleltetés
Hardveres tömörítési munka nélkül, az LGX rögzíteni tudja a tömörítettlen nyers adatokat és ezután streameli ezt szinte érzékelhető csúszás nélkül. Az LGX ultraalacsony késleltetésű tömörítettlen videó közvetítésre képes és támogatja a magas minőségű élő előnézetet a valós idejű videó akvizícióhoz. Az LGX kivételes megbízhatóságot és videó minőséget nyújt, késleltetés miatti felbontás kompromisszumok nélkül. Tökéletesen teljesíti a valós idejű tömörítettlen videó Stream és az ultra-alacsony csúszás iránti igényt egyetlen csomagban.

Audió Mix támogatás
Második audió forrást is támogat (Aux vagy mikrofon). Keverheti a hangokat játékból, külső forrásból vagy mikrofonból. Így létrehozhat figyelemfelkeltő audió hatásokat.

Személyes fedlap kép
Készítse el exkluzív streaming box-át bemutatva saját stílusát és személyiségét. Könnyen létrehozhat saját fedlap képeket a saját galériájából. A különleges Cover Creator utility segítségével kiválaszthatja, szerkesztheti és törölheti a saját streaming box fedlapjait. A Cover Creator hihetetlenül könnyen készíti el a fedlapokat.

RECentral3, a tökéletes közvetítéshez
A stílusos és erőteljes RECentral még több professzionális beállítást kínál. A közvetítésed jobb lesz, mint valaha.

Kép-a-képben
Alakítsd a külsőt a csatornádnak megfelelően, még több tartalommal! Fedd le a képet webkamerával, videóval, és felirattal. Szórakoztasd rajongóid még több lehetőséggel.

Interaktív elemek
Szerezz új feliratkozókat a TwitchAlerttel! Kommunikálj a követőiddel a hozzáadott csetszoba funkcióval.

Élő háttéreltávolítás
A RECentral most 14 napos próbaverziót biztosít a TriDef SmartCam-hez. Távolítsd el a hátteret zöld háttér használata nélkül.

Élő videószerkesztés
Nincs szükséged órákig tartó felvételekre, hogy megtaláld a fénypontot. Vágd, igazítsd és szerkesztd a videót, miközben közvetítesz.

http://www.avermedia.com/hu/gaming/product/game_capture/live_gamer_extreme

Videó a termékről:

A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek