Infolex Webshop

Taotronics TT-BA09 bluetooth adó/vevő 2in1 adapter

Gyártó: Taotronics
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX60038
  • 2 az 1-ben Bluetooth adapter: Hordozható adapter, amely adóként vagy vevőként is használható, "Bluetooth 5.0 verzió", egyszerre két fejhallgatóhoz / hangszóróhoz csatlakoztatható.
  • 3,5 mm + optikai csatlakozás: maximális rugalmasságot biztosít a 3,5 mm-es (AUX és RCA) és az optikai-digitális (TOSLINK) csatlakozás, mind a bemenet, mind a kimenet támogatott.
  • Nincs több késleltetés: az aptX alacsony késleltetési technológiája kiküszöböli a Bluetooth audio késleltetéseit, lehetővé téve a TV / filmek / videók megtekintéséhez a lehető legjobb szinkronizálást, valamint a zene egyértelmű és interferencia nélküli hallgatását.
  • Állandó streaming és automatikus újra párosítás: A belső újratölthető akkumulátor biztosítja, hogy a készülék akár 15 órán keresztül működjön, és azonnal csatlakozzon a már párosított eszközökhöz.
  • Kábel nélküli működés: Használja a régi sztereó, vezetékes fejhallgatót egy új, vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolaton keresztül, csatlakoztassa okostelefonját vagy táblagépét több mint 10 méteres távolságból, és élvezze a csodálatos hangot, kábel nélkül.

A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Logitech Wireless Bluetooth Audio Adapter (980-000912)

Logitech Wireless Bluetooth Audio Adapter (980-000912)
Állapot: Készleten
Nettó
12 992 Ft
Bruttó
16 500 Ft