Infolex Webshop

Thermaltake AH T600 Window Black számítógépház (CA-1Q4-00M1WN-00)

Gyártó: Thermaltake
Garancia: 3 év
Cikkszám: IX69264

A Themaltake AH T600 a gyártó szerint egy helikopter stílusban megálmodott számítógépház. A ház a nyitott házak kategóriájába tartozik és mérete szerint Full Tower, E-ATX lapok is beleférnek. Star Wars rajongók azonban mást is beleláthatnak ebbe a dizájnba, de legyen ez az ő titkuk. A szokatlan formavilágú ház két oldalán levő légterelő lap 5 mm-es temperált üveg, ez teszi világossá a belső teret.

A csata itt kezdődik - hirdeti a gyártói szlogen az AH T600 házhoz kedvet csinálva. Az, hogy ez egy űrcsata vagy egy helikopteres bevetés lesz-e, ez már csak rajtad múlik. Az AH sorozat az erőből kovácsolt, légierő stílusú architektúra.

Mindkét oldalán - bal és jobb - egy-egy 5 mm vastagságú temperált üveglap került, amelyek hatalmas légterelőnek hatnak. Az üveglapok a ház mellett lebegnek, a ház és az üveg közötti szabad rés miatt beszélünk nyitott konstrukcióról.

A ház felső része a pilótafülke. Ennek megfelelően került kialakításra további három ablakocska, mindegyikben temperált üveglapok. Ezek vastagsága 3 mm és a földön álló házba felülről-elölről engednek beleselkedést a bent dolgozó erőműre. Mindezek legtetején egy futurisztikus bekapcsoló gomb terpeszkedik, mintegy koronaként.

A torony rendkívül jól szellőzik, köszönhetően a nyitott szerkezetnek.A tágas belső lehetőséget nyújt bármilyen DIY folyadékhűtés beépítésére. Demonstrálhatod a beépített vasad szépségét és a kreativitásodat együtt. A Thermaltake AH T600 minden felhasználó retinájába ég, azonnal megszereti és már vágyik is rá.

 

  • átlátszó oldallap
  • USB-C
  • tápegység elhelyezése: alsó
  • 2,5" bővítőhely: 2db
  • 3,5" belső bővítőhely: 2db

Bővebb infó a gyártó weblapján: link


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek