Infolex Webshop

Nedis SmartLife Légkondicionáló 9 000 BTU Akár 60 m3 WiFi Android és iOS A energiaosztály (WIFIACMB1WT9)

Gyártó: Nedis
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX71402

A Nedis® SmartLife 3 az 1-ben, WIFI funkcióval rendelkező 9000 BTU légkondicionáló a legjobb megoldás a forró nyári napokra és éjszakákra. Az iroda, a nappali vagy a hálószoba hőmérsékletének csökkentése nélkül egyszerűen lehetetlen elviselni a forróságot. Ez teljesen nyilvánvaló azokban a hosszú kánikulai időszakokban, amik a nyáron várhatók. A Nedis Intelligens Mobil Légkondicionálóval megelőzheti az álmatlan éjszakákat és kellemesen lehűtheti az irodáját. Ez az intelligens és energiahatékony légkondicionáló akár 80 m3-es helyiségek hűtésére is alkalmas.

Távirányítható az ingyenes Nedis SmartLife alkalmazással
Csatlakoztassa az intelligens mobil légkondicionálót WiFi-hálózatához, és töltse le a Nedis SmartLife alkalmazást. Az alkalmazás használatával távolról is könnyedén vezérelheti a légkondicionálót, de a Google Asszisztens vagy az Amazon Alexa segítségével hangaktiválást is használhat. A légkondicionálóhoz alapfelszereltségként távirányító is tartozik. Így nem kell többé szükségtelen lépéseket tennie ahhoz, hogy lehűljön. Állítsa be a kívánt hőmérsékletet, és a légkondicionálás gondoskodik annak eléréséről! Nem elérhető a WIFI-kapcsolat egy ideig? Ne aggódjon, mert ebben az esetben használhatja a légkondicionáló vezérlőpanelét.

Mobil
Az egyik helyiség már lehűlt a kívánt hőmérsékletre? Akkor a kerekekkel rendelkező légkondicionálót egyszerűen áttolhatja a következő helyiségbe. A 150 mm átmérőjű mellékelt levegőtömlő a meleg levegő eljuttatására is alkalmas. A légkondicionálóhoz külön tartozékként megvásárolható egy második ablaktömítés-készlet, melynek segítségével egy másik helyiségben is egyszerűen kivezetheti a tömlőt a kültérre. A nagy teljesítményű légkondicionáló minden helyiségben hűt, szellőztet és páramentesít! Ennél egyetlen más ventilátor sem tud többet nyújtani!

Hasznos funkciók
A stílusos és kompakt kialakítású Nedis SmartLife mobil légkondicionáló kikapcsolás-időzítő funkcióval és alvó üzemmóddal is rendelkezik. Könnyen karbantartható és ideális módon tárolható a nyári szezon végén, így biztos lehet benne, hogy még a nyárvégi hőhullámok alatt is biztosítani tudja a kellően hűvös hőmérsékletet.

Jó tudni
Mindig hagyjon 50 cm-t a készülék, valamint a környező falak és tárgyak között.


Nettó: 143 260 Ft

Bruttó: 181 940 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Nedis SmartLife Légkondicionáló 9 000 BTU Akár 60 m3 WiFi Android és iOS A energiaosztály (WIFIACMB1WT9)

Nedis SmartLife Légkondicionáló 9 000 BTU Akár 60 m3 WiFi Android és iOS A energiaosztály (WIFIACMB1WT9)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
143 260 Ft
Bruttó
181 940 Ft