Infolex Webshop

Leitz TruSens Z-1000 légtisztító

Gyártó: Leitz
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX71629

Leitz TruSens™ Z-1000 légtisztító kis méretű helyiségekhez

Javítja a levegő minőségét a személyes terekben. Ez a kicsi, de nagy teljesítményű légtisztító elnyeli a szennyező anyagokat, így könnyebben lélegezhetsz. A DuPont szűrést alkalmazó, korszerű légtisztító csökkenti a szennyező anyagokat a személyes térben és javítja az otthonod levegőminőségét. A karcsú kialakításnak és kompakt dizájnnak köszönhetően ideális minden kis helységbe.

Jellemzők

A PureDirect technológia hatékonyabban oszlatja el a levegőt. Ez a szabadalmaztatott technológia két légáramot használ, amely tovább és egyenletesebben oszlatja el a levegőt az egész szobában. A 360 fokos DuPont HEPA szűrő minden irányból képes kiszűrni a szennyező anyagokat és a VOC gázokat/szagokat. Az UV-fény elpusztítja a szűrőn fennakadt baktériumokat. Egyszerű használatot biztosító érintőképernyős vezérlőpanel a ventilátor-sebesség szabályozásához, illetve az UV üzemmód és szűrőcsere indikátorok kijelzéséhez. Modern formatervezés, amely jól mutat minden otthoni környezetben, egyszerűen hordozható és áthelyezhető az elegáns, integrált fogantyúval.


360-os° DuPont™? szűrő
 
A szűrő minden irányból szívja a levegőt, így a szoba minden sarkából begyűjti a szennyezőanyagokat.  Ennek köszönhetően pedig garantált a hatékonyabb levegőbeáramlás, függetlenül attól, hogy hol helyezed el a légtisztítót.


PureDirect technológia
 
Az eszköz úgy lett megtervezve, hogy csökkentse a gyenge légáramlású területek nagyságát. A kétirányú levegőáramoltatásnak hála a tiszta levegő hatékonyabban oszlik el a szoba egész területén.


Egyszerű érintőpaneles vezérlés
 
Nincsenek nehezen kezelhető nyomógombok, a készülék működése egyszerű érintéssel szabályozható. A kapacitív érintésvezérlő kijelző nemcsak könnyen használható, de könnyen tisztán is tartható.


A tiszta levegő számít


A tájékozottság annyit jelenti, hogy proaktív módon vagy képes tenni a jólétedért. Kattints az alábbi hivatkozásokra, és olvasd el tájékoztató és ismeretterjesztő cikkeinket az általunk belélegzett levegőről.


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

DELONGHI LÉGTISZTÍTÓ AC150

DELONGHI LÉGTISZTÍTÓ AC150
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
61 488 Ft
Bruttó
78 090 Ft

Beurer LÉGTISZTÍTÓ (LR310)

Beurer LÉGTISZTÍTÓ (LR310)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
59 088 Ft
Bruttó
75 042 Ft