Infolex Webshop

NEDIS SmartLife vezeték nélküli kamerarendszer 2x Camera Full HD 1080p IP65 Éjjellátó Fehér (SLNVR201CWT)

Gyártó: Nedis
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX137051

Ez az intelligens vezeték nélküli hálózati videorögzítő biztonsági készlet még professzionálisabb, ugyanakkor könnyen telepíthető biztonsági készletet kínál. A két Full HD 1080p kamera vezeték nélkül csatlakoztatható a bázisállomáshoz, így biztonságosan tárolhatja felvételeit beltéren SATA merevlemezen (sem tartozék).

Mind a kamerák, mind a bázisállomás egyenárammal működik a mellékelt 12 V-os adapterrel, de a kommunikáció vezeték nélküli. A legmegbízhatóbb megoldás érdekében a bázisállomás Ethernet-kábellel csatlakozik az internethez.

Mindegyik kamera jelismétlőként is működik a bázisállomás és a másik kamera között, így akár 100 méteres távolság is lehet a legtávolabbi kamera és a bázisállomás között.

A bázisállomás HDMI vagy VGA segítségével TV-készülékhez vagy monitorhoz csatlakoztatható, és USB-egérrel (tartozék), valamint a Nedis® SmartLife alkalmazáson keresztül vezérelhető.

Monitorhoz/TV-készülékhez való csatlakoztatás esetén számos lehetőség közül választhat, például a napi vagy heti rögzítési ütemezés, a mozgásérzékelés, a biztonsági lehetőségek vagy a digitális zoom opciók közül, és egyszerre akár 4 kamerát is figyelhet (2 kamera tartozék, de bővíthető az SLNVRC01CWT készlettel).

A készlet telepíthető a Nedis® SmartLife alkalmazásban, amely lehetővé teszi, hogy okostelefonjáról vezérelje, azonnali értesítéseket kapjon, és beállítsa a Nedis® SmartLife termékcsalád egyéb intelligens termékeinek aktiváláshoz szükséges automatizálásokat.

Felhőalapú rögzítés támogatása akár 4 kamerára, havonta 3,99 €-tól.
A Google Hub vagy Android Smart TV/Chromecast segítségével akár a valós idejű videoképet is megnézheti. A kamerák támogatják az éjjellátást, így éjjel-nappal jól látható felvételt készít. A kétirányú hang (mikrofon és hangszóró) lehetővé teszi, hogy a kamerákon keresztül hallgasson és beszéljen, és mivel IP65-ös vízállósági besorolással rendelkeznek, a kamerák bármilyen időjárási körülmény ellen védettek.




FOGYASZTÓI GARANCIA:

A fogyasztói szerződés keretében, bruttó eladási árhoz igazodva, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján a jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
b) 250 000 forint eladási ár felett három év.
10.000 forintot el nem érő áru fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.

Fentiektől eltérően a gyártó többletkötelezettséget vállalhat a jótállási időtartam vonatkozásában.
Fogyasztó csak természetes személy lehet. Cég vagy bármilyen más szervezet nem minősül fogyasztónak.


Nettó: 77 147 Ft

Bruttó: 97 977 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek